Готово решив од недела здравје да ја продолжам,и кај мене 2/3 дена стаанаа 2 недели се опуштив ептен, ама морам, втор воден ни држев ни ништо јадам се, ама од недела ќе си терам по ред и колку што можам без грешки (не е само до мене, дечко си фатив и се шетаме јадеме, он 105 кг е ама кај него не се познава ич, морам јас да слабеам и на него му кажав веќе јадење и вино нема )
Да не знае некој како беше ун одржување? 3кг си вратив одмааа ама ептен на старо се вратив и со брза храна и газирано и благо, па ако знаете да ми ја кажете како е ,оти вака и +13 ќе станат
Ама јадам овошје,ама и се друго ок,пред добивање сум затоа имам желба за мрсна храна @Chica.Loca Ее баш ти фала ова го барав
Devojki , denes mi e 46 ti den i ne sum sigurna dali denes mi e voden ? Pa ako mi e , dali moze denes da go drzam ovosen cisto da si se procistam , a inaku denes mi pagja SKROBEN i od utre da si prodolzam so JH???
Не ти е воден, како може да ти биде воден кога скробен ти се паѓа, воден ќе ти е 57 или 58 ми не знам точно. Водениот е секогаш после овошен, не може да биде после протеински или скробен
Chanell Да, да до циклусот е, и јас така викам, секако од 1 ви пак ќе ја почнеш сеа гледај само да не се прејадуваш
A.n.g.e.l.a.V fala mnogu greska sum procitala ( se desva ) se si mislev na 46 ti e , taka kako da vidov na grupata na fb , ama nema veza tuka sme da se koregirame ...
jas od ovoj rezim eve 1 mesec 5 dena oslabev samo 3 kg ???/ sto e problemov nez? a se pridrzuvam prethodno imam drzeno 10 kg oslabev
1/90: доручек: 2 портокали ручек: мусака со тиквички наместо компири, салата марула и едно парче тонус. вечера: исто како ручекот, само помалку.
3/90 Jх Појадок- банана Ручек- шпагети со кечап, сенф, печурки и салата Вечера- пола од ручекот и ред црно чоколадо
Вака сега јас од 46тиот ден почнав да ја грешам, ни воден држев ни ништо ( како на пауза да бев) и сеа да продолжам 59ти, или 46 ти и да си терам до крај, што велите?
Јас од неделата си правам грешки баѓи ама денес станав и си викам оти бе да бидам ко буце и фатив си зедов 2 јаболки и почнувам одново без грешки. Ај нека е со среќа на сите нас буцкастите.
A.n.g.e.l.a.V prodolzisi , so vrakjanje nazad nisto ne praime hahah site gresime , nemoj da mislis ako se vratis ke bides bezgresna , jas se tesam so toa deka i porkaj minimalnite greski koj ne gi pravam sekoj den samo vo JH pak ima rezultati ...