1/1 D: portokal R: mozarela i patlidzan V: isto se nadevam da namalam barem 3 kgr vo naredni 2 nedeli
Цел ден сум надвор од дома.. Далеку. И се што можев да јадам беше банана. Значи го утнав овошниов? Или не е некој голем прекршок?
Утре ми е ЈХ и уште сега размислувам што да ми биде десертот хахахахахаха , ме интересира колку палачинки може ( домашни не мн големи хахах )
Ола чикас. Ден 26. Појадок: 2 јаболки Ручек: ориз со печурки, тонус леб + цвекло Вечера: 2 краставици 2 - 3 мислам е доволно.
Денес овошје 60 и некој ден ми, нз точно, Д: 1 банана Р: зелена салата ( зелка, краставица, морков, цвекло, патлиџан) В: 1 банана + рака ореви и лешници, и малку сончоглед
Sakam da ja pocnam dietava sestra mi oslabi 7 kila za 2 meseci, megutoa dali namesto supata moze nedto drugo voda na primer, mnogu vreme pominuvam na rabota i ne sum vo moznost da nosam supa...
Супата е задолжителна, иако има членки кои не ја пијат...Но има и членки кои ја пиеја и на работа, во шоља за чај. Ако на работата ти дозволува да направиш кафе, можеш и супа. Ке ја свариш водата врела/жешка и ке ја сипеш/ставиш, во шољата за чај 200/250мл, каде што е внатре пола коцка за супа, ке ја разматиш со лажичка и ке ја испиеш... (посна зеленчукова од кам маркет, ја сечеш на два дела ). Така правеа членките и имаа резултати на групата, а воедно и работеа. Нормално дека треба да ја вариш 3/5мин, но ете не беа во можност, и не сакаа да прават грешки. Доколку си во можност, можеш и ти така да направиш, или па без неа биди, некои денови кога не можеш, сепак види како можеш, личен избор е твој.
Moze da jas stavis supata vo staklena tegla od tie pomalite, okolu 300 gr. Jas denes Imam leka mandza i ja nosam na rabota vo staklena tegla. Potoa moze da ja stoplam ili ladna ke ja jadam
devojki jas vcera se pridrzuvav dosta, jadev 2 pakuvanja mozarela i patlidzani. Samo za vecera mi se jadese i napraviv spanak so pavlaka. Ne znam kolku e pravilno toa Nareden pat za proteinski den ke jadam meso, mozebi ke me drzi poveke
5/90 Д: едно јаболко Р: салата, сирење, леб едно парче и една шоља баланс+ јогурт В: исто само без лебот.
Јас месо не јадам многу и плус кога јадам јајца се осеќам дури и како прејадено ако изедам 3 јајца салата леб и супа па затоа денес ќе сменам друго ќе јадам. Иначе си симнав една апликација за вежбање Fitonomy се вика ако некој е заинтересиран нека ја симни и нека гледа и вежба.