Steta hahhahha denes koga vidov strv me fati , vo sabota mi e proteinski setoa toa i bez sirence ke go bide
24/90 -3 kg и пред тоа уште 2 без диета вкупно 5 задоволна. Сакам уште 4-5. Плус имам и на мускулна маса кренато и зацврстено зошто вежбам. Единствени грешки ми се по некоја чашка алкохол за излегување во викенд и малце млеко во кафето. Релативно задоволна. Воден ден не планирам зошто вежбам и ми е страв да не ми се слоши.
Девојки дали смеам млеко да турам во пирето или не? Утре за ручек ќе треба да си носам оти не сум дома па одлучив пире да јадам.
Не,млекото е во протеини не е во јх ниту во скроб Немораш млеко,само испасирај го компирот стави зачин и ете ти пире
Јас првата недела се поправив 1 кг ( може во грамови покачив па кило на вага излезе ) , а потоа ослабев уште 2 кг со нормален оброк дефинитивно диетава ми одговара. Иначе веќе две недели почнав многу да јадам благооо леле незнам што ми стана на ден по 2-3 чоко бисквити јадам и атлантис чоколадни бомбони а и овошје повеќе неможам да пикнам во уста ми се згадија бананите и крушите. Не сум мерена последниве 2 недели и не сакам да се мерам хахха дан се разочарам. Сега ќе има поголем избор на овошје па сакам од 1 мај пак да ја почнам @Chanell* ќе ми правиш друштво?
И мене 1ви мај ми е протеински, сите заедно ќе се дружиме. А вчера ја утнав Д: 1 банана Р: пржена пиперка со урда, леб и кисело млеко И отидов кај една колешка и изедов 5/6 шери бомбоњери и чаша коњак, и во 23ч. баничка.
Zdravo dietalki denes mi e tretiot den, ama namesto JX ke si jadam ovosje i zelencuk cel den. Nekako petok mi e ubav den za ovosje. Od utro ke si prodolzam povtorno po plan so proteinskiot den
@lovemme И јас си јадам благичко,чипсови, мешам намирници... 2кг имам качено ама рачунај и во пмс сум така да не им се потресувам толку, ама сепак стомакот пак се пушти нанапред Проблемите со подуеност одма ми се вратија штом прекинав,така да спремна сум за втор круг пак. Почнав и со вежбање,биче одличчччно Се дружиме од 1ви пак!
Devojki , poradi X pricini ja prekinuvam ishranava ( za mene ne e dieta nego zrdrav nacin na ishrana ) 4 nedeli moram da bidam na svezi sokovi i salati , se nadevam ke izdrzam a potoa pak vi se vrakjam , samo neznam dali ke moze da pocnam od tamu od kaj sto ke zastanam ili od pocetok ? Vi posakuvam mnogu srekja na site ( koga mozam jas da bidam na sokovi i salati , mozete i vie da izdrzite so ovoj prekrasen koncept na ishrana ...
den za meso i salata denes. Za rucek pileski stek i cveklo. Za vecera mora pak da bide pilesko mesoto ili moze i drugo?
девојки прв ден ми е денес од диетата лесно помина само што сега иде време за вечера а јас немам апетит за вечера. Што ке биде ако ја прескокнам вечерата