Зависи колку килограми имаш. Доколку си гојазна, тогаш твоето тело сигурно има задржано многу вода, па за една недела можеш и -2 кг. Но, доколку имаш мускулна маса и малку маснотии, тогаш најмногу 1 кг.
Jas eve vekje 60 ti den go pocnuvam ama maka macam so 2 kg nikako da gi simnam hahha imam nekoj minimalni greski , a inaku visoka sum 180, a momentalno sum 63.700 , sakam do 61 da dojdam ... i tesko mi ide i tesko mi ide ......
Nema taa brojka mi e umotana u glava i moram da si go ispolnam zacrtanoto ... A za ckorka site toa mi go zborat ZENSKA GLAVA NIKOGAS NE E DOVOLNO SE NESTO KE NI FALI
Хелоу, да се збереме ние сиромашните во оваа тема, оти хроно е за богаташки Неколку дена сум, па да се регистрирам. Немам многу за симнување, дури и незгодно ми е вака што се плеткам кај што не ми е место, ама што ми е гајле, диета си е диета Денеска без овошје за појадок, ми здосади. Директно на ручек, кој го јадев во 10:30 Вечера планирам кај 16:00 а ноќта да малтретирам по дома. Гуд лак на сите.
Вчера грешка напрајв пак. И сабајле станав во 6 и пол и вежбав 40тина мин ама се препотив битно и денес скробен ден ми е. Јадов за доручек едно јаболко за ручек нез што ќе јадам или компири или гравче а за вечера пола од тоа за ручек. И плус планот ми е после кај 3 на ручек да трчам и душата да си ја извадам оти вчера јадов пица. Иначе со 76 почнав сега имам 72 и ми е 19ти ден.
Здраво девојки, јас сум веќе 10 дена на диетата но вагата покажува само -1кг. Читајќи ве гледам дека имате многу поголеми резултати. Јас до сега само еднаш ја прекршив диетата, а сепак не слабеам. Инаку имам околу 20 кг за слабеење.
Mozi da se mesa Moze da se mesa vo skroben soodnosot e 80/20.. I mozo banana ama vikaat deka podobro e da se izbegnuva osven vo ovosen den
Uste edno prasajne.Dali mozi da se jadi edna kiva i dve jagodki za porucek? I grav se jadi samo varen ili zgotven?
Денес ми е 3\90 -1кг. Ако на ова едно кг ги додам и останатите -4кг шо ги изгубив со друга диета вкупно -5кг за три недели. So far so good.
Од тоа што досега се имам едуцирано со диети и правилна исхрана еден совет. Не мешај скроб со мешунки. Значи јади грашок со пченка, кромид, домат, пиперка, морков или компир со ориз и кромид печени во рерна или ориз со домат, пиперка, кромид, печурки или боранија на ист начин како и грашокот. Ем тебе ќе ти е полесно на стомакот ем не мешаш мешунка со скроб. А ќе имаш подобри резултати. Пошо јадиш парче леб нема да ти е тешко да јадиш грашок без ориз.