Денес супер ден ! Најмногу го сакам јх денот! Д-цреши Р-пица со тиквички, кромид, печурки,пиперка В- 4 колачиња Велнес и еден ред чоколадо
51/90 Скробен Доручек: Цреши Ручек : Компир салата Уфф кога ќе ми текне дека уште 40 дена ми преостанува до крај, а јас веќе им се изнајадов на сите ствари, стомак ми се обраќа...
5/90 Појадок: банана + кафе Ручек: пилешки стек со печурки и доматен сос + домашно интегрално лепче од ржано и овесно брашно + салата Вечера: половина од ручекот без леб Утре ми е скробен, а јас не успеав да зготвам ништо за да можам да понесам на работа. Некоја идеја што да јадам, а да не зезнам работа
Прв ден денес. Имам многу за симнување, околу 12 кг, планирам редовно да пишувам овде и се надевам дека со тоа што ќе пишувам овде, нема да грешам (многу ). Значи, прв ден. Д: Цреши Р: 2 варени јајца, кисело млеко и 2 мали парчиња двопек В: кисело млеко со рендана краставичка внатре
Се мерев на 30 тиот ден, -17 килограми. Сега ќе се мерам на 60 тиот. Ама почнав диета со 150 килограми.
Дечки јас 4 дена бев на пат,и ја прекинав Во автобус не можев да одам со спакуван скробен ручек, а немав паузи и ете.. И сега не знам кога пак да почнам,а не можам да си терам по мое оти осет немам и си мешам,и подуена сум со денови веќе. Ај,ќе ви пишам кога пак ќе почнам. Ќе пробам во најскоро време еве го летото кај е
6/90 - скробен Појадок: банана Ручек: ќе одам до Тинекс да си земам готвено јадење, најверојатно ориз + краставица или патлиџан Вечера: ќе гледам да зготвам дома ориз колку за еден оброк + салата Помеѓу оброци пијам скоро 2л вода и 2-3 турски кафиња без шеќер
У .!. веќе! Денес 15ти ден овошен. Ја почнав со 95.8 се вагам денес 95.5. Нема смисла ова. Ја терам до недела ако не намалам едно кг се префрлам на онаа 20 дена 8кг. Само кај мене нема ефект оваа диета. Имам преку 30кг вишок помина месецов јас не сум ни пола кг ослабена. А на одмор треба да одам... крстевка имам. Факен! Се нервирам од сабајле.
Да не конзумираш количински многу? Пробај помали порции да јадеш па види како ќе биде наредните 15 дена. И вода вода вода,многу вода пиј
Јас со диетава и пешачам по саат и пол секој ден .Следно мерење планирам на први да ми биде ,па ќе видиме
Доручек : Банана Ручек : Шпагети Јас дури денес дознавам дека тееба по 125 грама тестенини а ја досега комотно по 200 грама си јадев. Нцнцннц
Претерав со вечерата, бев на слава, имаше секакви торти, многу изедов...... и плус дијареа ме фати и ми е криво сега, офф.