Јас вториот месец да, и после прекинот на диетата пак. Промени во смисла на доцнење по 2 недели. @Гејј Браво браво, ќе се стопиш ти за брзо верувам, и -50кг ќе стигнеш ако вака си се придржуваш. Браво уште еднаш
Фалааа девојки. Иако досега имав две грешки,еднаш на скробен јадев помфрит, срце јуначко не издржа и на протеински салама.....
Јас ја користев маката 3 недели и добив... после тоа прекинав 2 недели и пак ја користев 1 недела, еве веке 2 месеци не ми се појавил повторно проблем со менструацијата. Кај мене се исплатеше што пробав, види и ти...
@Гејј лелеее каква инспирација си значи... секоја чест . Јас ја зезнав работата ептен, цела недела каша попара ама сега кога те читнав тебе со резултативе дефинитивно почнувам од почеток и тоа без грешки овој пат . Инаку и јас сум со вишок од 25-30 кг т.е на висина од 169цм, 92кг ... што од бременост, што после бременост и се насобраа . Да дојдам до 70 задоволна ќе сум, бидејќи ја имав таа килажа и изгледав супер затоа што сум збиена и секогаш тежам повеќе отколку што изгледа дека тежам . Ајде сега од почеток 1/90 Доручек: цреши + кафе Ручек: најверојатно ќе си купам сирење + интегрален леб + јогурт (на работа сум, а вчера немав време баш за готвење) Вечера: Половина од ручекот без леб и јогурт Инаку секое сабајле кога ќе се разбудам пијам топла вода со лимон, помага во "будење" на метаболизмот и намалува апетит (барем кај мене)
19/90 јагоди Макарони со СОС од неутрални намирници Парче торта и ред чоколадо Ручекот не можев да го изедам апетитот веќе ми е намален . Следно мерење после водниот ден !
ja koristam spirulinata na vitalia i sum mnogu zadovolna... ne e bash so dietava no kako dodatok za zdrava hrana.... ne sodrzi kalorii samo i dava povekje energija i licno mene mi go suzbiva gladot
Добро утро дечки , само да ви јавам дека од денес ви се придружувам и јас Стартувам со 58 кг , цел ми е 53/54 .. Сакам да прашам дали пиењето вода ( пола час пред и 1 час после јадење) важи и за доручек.. изедов 2 јаболки дали треба 1 час да помине за да пијам вода
@Elena ena Не, после главниот оброк е препорачливо да помине одреден период додека пиеш вода за да не дојде до надуеност Јас сум пак од почеток,2ден Јагоди за доручек Гравче за ручек Малку гравче и салата за вечера
Може ли во јх на пример сега да јадам кросан и покасно да пијам какао или мора се да биде како еден оброк?
Utre mi e 90 ti den .,,, Pa uste sega me interesira kolku paza se prai ? Od koga e preporaclivo pak da se pocne ? I dali moze posle 90 ti den t.e. od sabota da gi drzam i turbo denovite ?