32/90 доручек-праски Ручек-шпагети со СОС од печурки,патлиџан, пиперка,кромид . Вечера -нешто благичко
Што мислите за хроно диета? И дали некој ќе може да ми ја каже? Јас моментално сум на о ична диета јадам све освен:леб, благо и газирани сокови..но сепак сакам да ја птобам и хроно диетата
поздрав сакав да прашам нешто пред да ја почнам диетава дали на протеински ден е задолжително супа ? не сум баш фаворит на супи па ако не е задолжително супер
Prasanje za vtoriot den, sakam utre grasok da jadam pa kako gi prigotvuvate corbite, moze li kako za site sto ke gotvam i za mene ili posebno ? Bez crven piper, vegeta...
Јас имам неколку прашања Варената пченица во кој ден спаѓа? Дали може во јх ден за вечера да се јадат пуканки со чоколадо? Авокадото дали е неутрално, и ако не е во кој ден спаѓа? И дали во јх за вечера може да се јадат чоколадни житарици со млеко, бидејќи и во тортите, колачите и сладоледот има млеко.
@waterllady Пченица варена во скробен ден Пуканки чоколадни мислам дека смееш во јх за вечера Авокадото е неутрални можеш секојдневно во салати да го комбинираш Може житарици со млеко
Здраво друштво ако може така да ве наречам . УН имам држано пред 5-6 години, се покажа ефективна брзо симнав килограми. Сега пак имам вишок и во план сум да почнам само не знам од кога, психички се подготвувам . Штом одлучам ќе пишувам почесто воедно ќе ми бидете мотивација а може и јас некому . Поздрав и без одкажување
Пченица е во јх ден, за вечера,што се јаде со ореви, мед, шекер. Брашната преработени се во јх ден (булгур,кускус,киноа) ... а пченка, е во скробен ден.
Како ја правите супата, кои намирници најчесто ги има во неа? Дали може неколку дена по ред појадокот да ви е истот или мора секој ден различно овошје? За салатата дали може повеке видови зеленчук да се мешаат или не? Секој ден вечерата ви е половина од ручекот? Дали може да сменам за ручек едно за вечера друго јадење?