Не е препорачно бидејќи печурките содржат протеини. Но ако конзимираш гледај да бидат многу мала количина. Ден 19 Јх Појадок 150 грама малини Ручек багет сендвич со зеленчук и кечап Вечера сладолед Се спремам за утре јакичко, се опремив од денес сушено овошје и бадеми.
@Hipster и јас така мислев кога почнав со диетата, но повторно прашав и тука ми одговорија дека спаѓаат во неутрални намирници .. Хмм.. фала сепак
Денес јас почнав со диетава! Има ли некој што ќе ме дружи низ диетата? 1/90П Доручек лубеница Ручек и вечера плескавица со сиренце
Ден 20 Овошен Појадок овошна салата Ручек шака урми Ужина шака бадеми Вечера брусница Тоа ми е планот за денес ќе видиме колку ќе издржам
Denes Jh... Dorucek 1 banana ... Rucek : mesana salata , palenta i podluceni piperki ... Vecerata ja zavrsiv uste vo 18h 1 red crno cokolado i posle pola saat biskviti i eurokremce i za denes tolku t.e. ako izlezam do posle ke pijam i edno dolgo espreso i dosta e , voda mn pijam duri doma pocnaa da me karaat navecer mn stanuvam se desava i po 4 pati i se sum ne naspiena Utre mi e omileniot den ke se predoziram so ovosje hahahah
Цуцки, 1,1кг дали е нормално за 2 дена??? И уште едно прашање, дали имате проблеми со запек? - јас да, стомак подуен неможам да мрдам... Денес ми е 3/90 сега за сега план за доручек банана ручек и вечера ќе си пишам повторно!
Нормално е авокадо,понатака ќе ти се забрза метаболизмот.Јас на почеток пијам чај за слабеење што ме прочистува.
Сани бугарскиот го пијам секој втор ден навечер се пие еднаш после вечера ,на протеински и на јх ден.И јас имам запек на почеток и ме прочистува и побрзо слабееш.