Хумус се прави од леблебија а леблебија нема ограничување кога може да се јаде, така да мислам дека можеш било кој ден да ја јадеш, зависи со што ќе ја комбинираш само. Хроно. Не сум држела јас лично, ама другар ослабе 10 кила за месев дена. Со un-diet се слабее максимум 5-6 кила месечно. Ама ако имаш многу килограми. Хроно е доста потешка и порекстриктивна само мислам дека има поголем јојо ефект коа ќе се прекине. Секако дека да, наздравје _________ Ден 23 јх Појадок диња Ручек макарони со песто Вечера сладолед
Девојки може ли да се пие по една мултивитсминска шумлива таблета наутро го читав составот содржи овошен шеќер па поради тоа помислив дека наутро може кога се јаде овошје
Може се препорачува мултивитамини нареден пат земи некои без шеќер на пр.супрадин 5/90 Пиперки пржени со јајца и сирење и кисело млеко салата и кришка леб Вечера пола
Ајде јас од почеток Стигнав до 12-13 ден, ме фати вирус и ми се гадеше од се освен од леб Како и да е ја утнав, па неколку дена не можев да се вратам во колосек и еве конечно се решив. Почнав со овошен и продолжив со протеински. Денеска 3/90 ако го рачунам и овошниот, скроб. За доручек изедов 4 сливи, а за ручек и вечера уште се мислам што да зготвам.
Ден 24 овошен Појадок ананас Ужина 100 грама леблебија Ручек овошна салата Вечера вајда марула салата.
Hipster колку намали за 24 дена? P.S., 4 ден, ЈХ. Омилен За појадок кафе и една праска. Ручек лиснати со салата. Вечера сладолед и ред црна чоколада.
7/90 Јх - 2,1кг Доручек : една праска (толку можев не обожавам овошки) Ручек: макарони Вечера.... Видечемо
Вечерата хорор што ли не каснав. 3-4 ситни колаченца, 3-4 штрудлички вчера на акција во тинекс што беа, ред чоколадо 75% какао и сеа у 10 сладолед. За јадењево благо се тешам што сум пред добивање
3 кила ослабев првите 16 дена. Сега имам мал застој стојам на тие 3 кила, ама не се откажувам ни демотивира, нормален процес е стагнација. Плус сеа не вежбам од понеделник пак продолжувам кардио да мавам, сигурна сум дека уште толку ќе симнам во следните 14 дена. Ден 25 протеински Појадок рибизли Ручек 10ка со кромид и мало лепче на скара Вечера салата малку, не ми се јадеше ич. Две кафиња уз пат
Изумив да прашам дали после циклус има некое кило повеќе симнато? Зашто коа имам јас добиено стомакот ми е подуен се осеќам дебело.