45 ден денес, пола од деновите летнаа Е сега малку со грешки малку без, битно околу 9 кг во минус Штета не се измерив во обем кога почнав, ама на око сум задоволна.
воопшто не размислував на јадење само си чекав да дојди вечер и да легнам да спијам. вода кафе чај цел ден и тоа е тоа . сакав да го држам за да не ми стангира слабеењето и другиот месец, мислам дека не е страшно еднаш во месецот да се држи воден ден едно прочистување на организмот. ке видам овај месец како ке ми оди слабеењето па ке пишам . не сакам и секој ден да се мерам зашто знам и да се разочарам
Викендов почнувам. Ќе ме држат ли два портокала само се прашувам за доручек додека сум на работа. На свадба сум за 2 месеца и иде лето, морам.
Девојки, ме интересира кога почнавте да слабеете, еве денес ми е 11 ден од диетата и вагата не мрдна ни грам, а не правев грешки
Без паника кај некои после некое време се намалат одеднаш а и ако немаш многу за слабеење потешко оди
бадеми и лешници во кој ден може да се јадат и колку? и дали понекогаш место овошје за доручек може 1 цеден лимон во 500мл вода да пијам?
се надевам, инаку имам некои 8-10 кг. за симнување, за да можам да ги носам сите фармерки купени лани
Bademot lesnikot fstaci kikiri pred spienje e naj dobro da se jadat. 30-50gr. Zdravite masti go oporavuvat teloto i zato e najdobro pred spienje.
Јас секое сабајле пијам цеден портокал + овошјето кое ми е како доручек.Можеш слободно лимон со вода. Бадеми и лешници имам нон стоп со мене, кога осекам глад знам да каснам неколку во било кој ден . Женски, како оди?
оф оф моето омилено јадење. Јас тоа утре, ке си ги зготвам мерачки Денес протеинче пилешко ке јадам.Не сум голем љубител на мевце ама мора да е разновидно
До пола диета сум, 45ти ден! Водениот ден го заменував со овошен, само смутиња си правев! 12 килца ослабев.. Се мислам дали да престанам, доволно ми е.
Јас два-три дена саглам ја прекршив диетава....имав причини за славење,и не можев да одолеам на вкусната храна,сега ми е криво Ама,од утре стартувам како што треба,како што е редот
Почнувам повторно. Овој пат мора до крај. Ден 1 Доручек: 1 јаболко, не можев повеќе, не ми се јадеше Ручек и вечера: Урда со интегрално лепче и пиперки туршија како прилог. Некако не верувам дека ќе истерам до крај, се само ја почнувам па за 2 недели се откажувам и враќам дупло килограми од тие што сум ги изгубила.
Кај сте друштво? Како оди ? Јас иако болна не се откажувам од диетава. Дури и полесно ми е сега со ваквиов начин на исхрана . Денес сум на скоб .Ориз и зеленчук од руска( мислам така се викаше ,во тегла што се става за зимница ) -8кг сега за сега