30/90 Skroben den Dorucek 2 banana Rucek dali mozam da jadam kompiri so hopla? Zenski denes se merev 66 kg I 200 gr 6 kila pomalku ajde barem uste 9 da minusiram I super ke bidi
Den 3 - pojadok portokal i kafe. Rucek- integralni shpageti so kecap Vecera - sladoled i kakao Se spremam psihicki za utre , ovosen den
69/90 протеин Д.банана Р. 2 јајца ,патлиџан и 1 парче тонус В.1 јајце, патлиџан и морав 1 парче тонус После година дена денес каснав прв пат јајце .ШТо да јадам утре скроб а да не е компир и ориз ?
Здраво женски Денес ми е 26ти ден. Воден нема да држам, ама почнав со турбо ун, не знам колку смеам така. Веќе трет ден сум на турбо ун. Се немам мерено веќе недела дена. Ми фалат само макароните со кашкавал, постојано ми се во глава. Ама продолжувам да бидам упорна. Поздрав дами!
Ден 21 - Протеински Д: 2 круши Р: пилешко со печурки, маслинки, парче црн леб + домат Б: исто без леб + краставица
Лугенца , дали смее ориз со соја во скробен ден ? Ми се пријаде од кинеското во рамстор па да прашам . @Lealealealea пица смееш ама без кашкавал . Само томатело и зеленчук .
Скробен ден солидно поминат. Доручек: 2 портокали и 2 киви Ручек: варен компир и малку салата Вечера: варен компир и малку салата. Воден ден дали е морално да се држи? Досега -7кг. Сега е тешкото,салото тешко се кини.
Не е, јас не го држам. Кој ден ти е во обем имаш резултати? Инаку за појадок се јадат секогаш две исти овошја
38ден ми е. Неможев да му одолеам на кивите па морав засега -7кг. али сега многу потешко слегуваат килограмите.
Здраво, Јх ден , Пита со праз а вечер моето омилено Сладоледддд @mia zarovska и јас не држев воден ден . Не бев психички спремна 71/90 -11 кг ( се немам мерено брзо ).Во обем многу големи промени,од бр.48 носам бр.44 фармерки Кога ги симнав овие 11 кг почнав да стагнирам со кг , а во обем се намалував .Не знам дали е логично ...