Има извадоци од книги во групите, и според тоа што читав и споредував со други правилно е се напишано во нив, не се мешаат протеини, скроб итн. Мене ми се ок. Зашто напишаново на прва страна би било точно а тоа по групите не @VedaG10 муабетот ми беше дека овошниот изнемоштува, многу се жалат за тоа, а другите денови се супер ,се осеќам сита.
аа јас погрешно сфатив. Мислев дека мислиш за цела диета .И мене понекогаш тешко ми пага овошниот . Последниот пат кога бев на овошен ден ептен тешко ми беше .Еве утре сум ,па се радувам дека ке биде ок бидејки и викенд и ке бидам излезена цел ден . Па ке имам овошје во мене .Да не мислам на оброци
11/90 Се надевам дека ќе ја издржам до крај Денес на мени јаглехидрати доручек две банани ручек пица за и поручек ќе се засладам со нешто благо.
Pozdrav za site. Jas denes oficijalno ja zapocnuvam dietata. Izedov dve banani ...za pokasno mislam vareni jajca i supata . Wish me luck ah , da i edno prasanje : dali smee da se gricka nesto vo tekot na denot ? Suvo ovosje , nesto integralno ?
Две банани не смее за доручек, само една. И не смее да се грицка ништо, суво овошје само во овошен ден. Инаку, смее ли за доручек да се јадат лешници?
Ај да ви се придружам и јас. Од старт да си кажам дека не верувам дека ќе ка издржам до крај зашто и немам многу кг вишок.А и си правам понекогаш мали грешки. Ја држам по втор пат првиот пат еден месец ја држев и ослабев 5 кг.И сега ми се толку потребни. Досега само -1,5 кг. Денес 12 ден овошен:1цитрон,1банана,1јаболко ,рака ореви,салатс марула и пред малку неколку суви смокви...
Jas si kasnav dve Dobro mala greska napraviv . Jas sakam da izgubam max 6-7 kg pa se nadevam deka ke izdrzam . Mareane - jas sum sigurna deka nekoja greska ke napravam ali mi e polesno stom go izbegnuvam lebot . Mene lebot mi e najgolem problem zatoa sto ne jadam blago .
Здраво женски Да си ги кажам грешките за овие денови: во петок на овошен изедов 100гр печени бадеми, во сабота со вечерата изедов едно парче кашкавал, и вчера најголемиот грев, макарони со кашкавал и павлака. Освен за Велигден, немав друг ден правено такви отстапки. Денес мислам дека ми е 36ти ден (последен од турбо ун) и се знае, цел ден на овошје. Ќе се мерам при крајот на оваа недела, па ќе ви пишам резултати.
Јас денес 10 - ти ден, се мерев сабајле, за 9 дена -3 кг. Но јас плус вежбам аеробик 3 пати дневно и пешачам многу. Целта е барем 10 кг. Уште околу 7 кг до првата цел.
39/90 Jx denes Dorucek 1 jabollko Rucek parce domasen zelnik Vecera 1 sladoled I malku blago Za 39 dena samo 6 kg sum minus .....not happy Ama imam napraeno nekolku greski
Денес прва пат гоолема грешка. Доручек 1 банана,ручек малку бело пилешко месо и пола краставица,ама вечерва бев на гости и излезе на виделина мојата дрчнотија
Хелоу. Ме немаше неколку дена, на патување, натаму наваму и излегов од колосек. 3 дена направив катастрофални грешки од кои торта во погрешен ден и телешко месо во витамински ден плус други глупости измеѓу и неколку чаши вино. Но денес се вратив во нормала и одиме понатаму. Денес имав скробен ден. За доручек 2 киви, ручек печен компир + салата, вечера варен компир, маслинки + краставица. Покрај грешкиве килажата сигурно стагнира, но продолжувам понатаму, ако не друго барем метаболизмот ми стана ракета.
Кај сте друштво ,ве нема ?? Денес за мене ЈХ на мени шпагети со томатело сос и печурки . Вечера се знае , сладолед пак и пак @Lealealealea со колку кг почна ? и колку имаш симнато до сега ? Јас веке подолго време стагнирам . Ке ја завршам 90 дена уште малку и ке почнам турбо . Морам да симнам уште 5 кг . до сега -12 кг .Но во обем има многу голема разлика. Влегов во стари фармерки 42, не ми се веруваше . 3 дена ги носам од неверување Иако не симнуваме во кг ,диетава си работи Edit: јас дека не пишував деновиве ,и не ми стигаа нотификации мислев никој не пишувал.Откако го напишам постот видов дека сите сте пишувале
Добро напредуваш,верувам има и во обем промени ? имаш уште многу денови не се секирај . Ке стигнеш до 58 со песна Секој различно слабее. Но и грешките што ги правиме многу влијаат морам да признаам. Мислам дека и затоа јас стагнирам.
Денес протеински ден доручек две јаболки за ручек домашни плескавици во недела ми беше овошен ама бев на гости и направив грешка па затоа и вчера држев овошен ден да се освежам малку и сега си продолжувам со протеинскит ден