Читам на нет сега, дека ако има стагнација повеке од 2 недели треба да се почне турбо ун. Јас ке видам уште некој ден ,ако нема промена ке ја почнам турбо . Но прво да добијам бидејки и тоа е еден од факторите дека има стагнација .
14 ден:скробен: -доручек 1 банана -ручек сарми со лист од нешто зелено(мислам штавеј се викало) и парче домашно зелниче место леб -вечера ;имам уште две три сармичиња +обарена царска мешавина
Извини јас со обврски низ дома ,касно пишувам . Веке не ни јадеш ама ке пишам некоја идеја . Може смути од банан,јагоди и малку вода . Јас ставам и многу мраз. Убаво е многуу . Со кое било овошје може да го направиш . Прави си сок од портокал па сок мешано портокал лимун . Бомбици со банана и ораси извалкани во кокос....
Napravi si bombici so urmi (prethodno kisnati vo voda), meleni orevi/lesnici/kikiritki i kokos. Preevkusni se i najaduvaat.
Поминаа 29 дена од мојата т. н. диета. 12 дена бев дисциплинирана, а после тоа хаос, секој ден благо. Од денес продолжувам, ќе гледам да се бидам примерна. Резултати - 2кг. Има уште многу за симнување. П: банана Р: свинско печено месо со салата В: пола од ручек
Денес јас на овошје . Сакам цел ден да сум на овошје овој пат без зеленчук но ке видам. За почеток сок од цеден портокал и цитрон.И едно цело полно тањирче јагоди . За покасно имам банан,јаболко, круша. Па дома ке видам што ке се јаде . @waterllady ако имам време ке пробам да ги направам бомбициве мнг вкусно ми делуваат п.с едвај чекам да добијам пукнав
Вчера скробен ден, го поминав со пица со томатело сос и печурки, за вечера палачинки со еурокрем и ред црно чоколадо. Денес овошен ден. не осеќам нешто глад, па уште сум само со една банана од ко станав, планирам да изедам неколку овошки, бадеми и за вечера салата обавезно со малку маслинки.
15-Jaглехидратен ден: -две киви -зелник (со тоа зеленото нешто) -планирам палачинка со крем Освен првата недела што ослабнав нецели 2 кг сега ме мрда вагата...
Denes demek proteinski za bela komsivkata ni donese sarma I kasnav nekolku sega maka mi ê ama to ê veke gi jadov Trebase za utre da si cuvam
@mareane откри ли што е тоа зеленото ?? 81/90 се ближи крајот , но ке продолжам не прекинувам тука ! имам уште 5 кг да симнам па што сака нека биде . И онака ми е страв да почнам нормално да јадам ! КЕ летаат сендвичи од 7ца Јас денес протеински ке јадам кебапчиња јаммммммм Да се наградам зошто вчера овошниот ден ептен добро го поминав .Мушки издржав Сега ми иде цел фризидер да го лапнам колку сум гладна Пмс ме уби !
А бре остај заборавам на името(мајка ме учи допрва на здрава храна),а да штавеј се викаше.... Денес витамински ден:Почнав со цитрон па за понатака ке видиме:на работа од вчера си купив киви и суви сливи...
Добро е , не е веке нешто зелено Кога и да прочитав се смеев Јас не го сакам тоа ми нема некој вкус ама за диетава проага
Здраво, на син ми на 29.07 му е роденден , прашањето ми е, дали би можела со диетава да ослабам од 87 на 65кг, дали имал некој што ослабел повеќе за волку краток период....