18 ден скробен: Доручек:компот од суви сливи Ручек:Компири,печурки,пиперка Вечера:ќе се трудам пола од ручекот (печурките се неутрални така или се лажам?)
83/90 Доручек :кајсии кои мирисаа на нафта кога сакам во април да јадам кајсии така ми е Ручек:домашни банички со праз од свекрва ми . Прееевкусни . Вечета :ке правам Brownie + сладолед капри . Добра идеја
Јас да прашам за овошен ден ... Дали низ целиот ден може да се јаде неограничено само овошје и 100г јаткасти плодови или има определено на колку часа и количина? Исто и за останатите денови, дали секогаш треба според точно определен временски период?
33/90 Овошен: 2 портокали, 3 круши, малку ореви и на крај краставица и морков. Јас гледам оброците да ги јадам во рок од 8 часа, појадок во 10, ручек во 14 и вечера пред 18ч. По 18 пијам само лимонада (вода тешко) и кафе.
Јас после појадокот едвај 3 часа издржувам. Станувам во 7:30, па 3 дена вежбам наутро и тешко ми оде да чекам 4 часа за ручек. Јадам накај 12-13 часот, а вечерам 18-19 часот. Навикнав така и немам проблем. Во овошен ден не внимавам на количината овошје, освен 100 грама бадеми или лешници и урми. Килограмите се тие, 3 кг минус но почнав во обем да губам. Денес ми е 15 ден од диетата.
Јас за 5 дена -3 кг Ме интересира дали во јх може да се јаде од тие тестенините што се со вкусови nuddls мислам оти се вика
Јх Ден: Д: 1 круша Р: Пица со томатело, печурки, оригано и сусам + зелка и краставица салата В: Палачинки со еурокрем + ред црно чоколадо. Како ве читав во доцниве часови, ми кркорат цревата за пиперки со павлака и мусака од тиквички.
84/90 Овошен . Пукнав со истиве овошја Ке каснам и салата со патлиџан,краставица,младо кромидче и многуууу лимон Во овошен ден јадам кога ми се јаде .не оставам да прегладнам . Другите денови:Доручек во 8-9 . Ручек 12-1 некогаш може и порано .Вечера 5-6 .Рано станувам ,рано легнувам ..
Од 95кг слегов на 80 за два месеци. Потполно се придржував на режимот. Еве после една година сум ставил само 2кг
Денеска целосен промашај.ама бев со луѓе на еден настан каде немаше шанса да се објаснувам зошто не јадам ниту можност да јадам тоа што треба. И утре тешко,незнам цел ден ке се акам по болници,па на работа па вечерта на роденден.
46/90 Skroben den Dorucek 2 jabolcina Rucek imavme musaka ama mesoto go izvadov gi jadov samo kompirite I tikvickata
После два дена со грешки денес се вратив во нормала. П:1 банана Р:месо ,салата,1 кришка леб В:едно парче месо
Здраво 87/90 Денес на мени гевреќиња со лутеница. Доручекот си го заборавив дома Ама затоа нес кафето е со мене За вечера сладолед оф корс Вчера јадев два вида на скроб . Ако е грешка ама мислам дека е подобро отколку да смешав со нешто друго Сабајлево мрдна конечно вагата ....КОНЕЧНО. Неколку грама ама и тие се мачни До кај сте вие девојки ?