За вечера јадеш или пола од ручекот или само благо плус задолжително црно чоколадо. Вака мешано не не го заборавај друг пат црното чоколадо.
Девојки, за околу 18-20 дена колку кг имате симнато отприлика? Една другарка ја држи диетава, се придржува апсолутно и ниту грам нема симнато. Или можеби после нагло ќе почне ?
Mareane isto i jas namaliv okolu 2 ipol kg a sega stagniram. Mi se slucuva i samo rucek da jadam. Ne mi se vecera a i blago ne jadam samo red crno cokolado ???
Не знам навистина што да речам ае тешам сека сум во пмс .ќе мора и пауза да направам од неколку дена(од 19 до 25)наредната недела поради многу прослави и обврски па после ќе ја продолжам поригорозно. Денес на мени овошје.проблем ми е што периодов има слаб избор на нормално овошје по нормални цени
Dali moze da se drzi dietava posle poroduvanje? Denes JH den. Dorucek- kafe, banana, zelen caj i ceden limon. Rucek- makaroni so kecap i vecera- red crno cokolado+resana
8/90 витамински Цеден лимон и цитрон Банана Зелено јаболко и оревчиња Портокал Компот од суви сливи (4 доволно) До денес - 2кг
Вчера протеински:Д:две киви,Р:свинско со салата и парче леб и В:малку чварки и краставица(мм се чуди што диета е ова со чварки) Денес скробен: банана,гравче тавче и тиквица со лук и вечер исто...
До кај стигна ? Колку намали ? Јас денес јх . Доручек банана и нес кафе Ручек пица со зеленчук И сега на ред благо . Каснав чоколадо и после сладолед е на ред
Za 16 dena spadnav od 82.4 na 78.8 kg a i vo obem se poznava. Pravam dosta greski osobeno ovoj ovosniot.
60/90 Skroben den. Od denes ni pocnaja postite I sega Rucek I vecera ke gi jadam zaedno oriz a Dorucek jadev vo 1 vecerta jagodi
Фалаа Менито беше Доручек 200г јагоди Ручек две јајца, кајгана на многу малку маслиново масло, супа, парче двопек и салата Вечера исто без супа и две три домашни јагоди (од мајкина бавча, мораше атер да се направи)