@Beautymom не смее. Денес скроб. ке се јаде гравче со салата @anastasijaki дали смее откако ке се завршат 90 дена, да се јаде различни протеини и скроб ? пр. за ручек стек за вечера јајца ? Читав негде на нет дека смее за време на одржување така да се јаде ама не можам да се сетам за да видам каде ? ако најдам ке го постирам тука . Не можам да ја означам Бубале и она е поискусна па ако знае да пише ...
Кај сте друштво? Нешто многу сте тивки ... Денес јас скроб (не бројам денови ) д.банана р.ориз и салата зелка в. исто -14кг конечно
Ве молам за совет - како ви успева само овошје наутро... Мислам кратер ми се отвара во желудникот и никако да почнам саглам со диетава.........
Те разјадува? Јас јадам повеке овошје од сабајле. Некогаш и мешам овошја. Избегнувам јаболки зошто ме разјадуваат . Мислам дека на почетокот е полесно , после се навикнува желудникот ..
Јади повеке овошје . Не само пар . На почеток е само тешко после е полесно . Банана највеке заситува .Мене јаболко мноогуу ме разјадува . Како дупка во желудник да имам
Мене ми е доволно да каснам овошје на сабајле ама ручам порано кај 14, 14 и 30. Денес ЈХ 2 портокали Макарони со сос од тиквичка, печурки и домати. Торта
@Grungie ќе се навикнеш, немај гајле И мене на почетокот ми беше многу тешко со овошјето, сега па не можам да замислам нешто друго за доручек. Мене ми помогнаа чајот и кафето - ритуал ми е отсабајле пред да излезам прво зелен чај со лимон и ѓумбир, после некој саат на работа пијам кафе, па после тоа пак некаков чај. Овошјето го јадам измеѓу. Мене ми е полесно така, пробај еден ден со кафе и повеќе чаеви.
Леле извини, не сум видела дека си ме означила. Јас знам дека не се мешаат, бар и од она што следам и други кои се на одржување, не мора толку строго сега да се внимава на количината, ама препорачливо е да не се мешаат.