2 лажици чиа потопувам во кокосово млеко (од око туривам). Ги мешам и ги оставам во фрижидер преку ноќ. Јадев кога одев на школо пошто многу повеќе ме држеше отколку банана или 2 портокали.. Сега не ја држам диетава, секое сабајле станувам и јадам цреши за доручек, па за ручек месо или јајца и после ручекот што ќе ми се најде јадам. Никако да се решам да ја почнам, а многу сакам, ама ете мојата издржливост и самоконтрола...
Не сум пробала ке пробам да си направам Мора малку похрабро . Зацртај си цел со кг, и кога ке намалуваш повеке ке имаш воља ...
Дури доев го скокав овошниот ден, држев протеин - скроб - јх - протеин... се дур бебуш ми беше само на доење, почни прави вака ама не ограничувај се на само две ововчиња, појадувај обилно убаво најади се бар сега има избор добар летово
и тоа ова ми е после третиот пораѓај, додека доев и држев без овошен ден. инаку јас постојано сум на ун, таков начин на исхрана многу ми одговара па си терам
Zdravo, me interesira dali ima nekoj sto ja drzi dietava so krvna grupa (0+), bidejki nulta krvna grupa se zasnova poveke na meso, pa sakam da znam dali so un moze da se postignat rezultati? Blagodaram
Јас сум нулта и имав резултати само од оваа диета. Едно време со месеци избегнував леб, шеќер, пржена храна, газирано, значи јадев само овошје, зеленчук и животински производи и ни грам не ослабнав.. УН ја држев 2 недели и ослабнав 4 кг.
Ja malce stagniram so oslabnuvanje. Za mesec i 10 dena oslabnav 4 kg. Pravam mnogu greski osobeno ovosniot. Mi se slucuva i da ne veceram, da ne go zapazuvam vremeto pomegju obrocite itn. Cesto blago i ne jadam vo JH den osven temno cokolado. Sepak zadovolna sum.
Da jas sum taa krvna grupa i imam oslabnato 8. 5 kg za 40 dena. Najbitno e da ne pravis greski. Jas jadam i pogolema kolicina nekogas ama od istoto ne mesam.
Здраво девојки.Од денеска почнав и јас,убаво помина денот со мали грешки мислам,заборавив супа и вечерав шопска со сирење (не знам дали е тоа грешка ) Иначе имам бебенце и дојам,но има три цврсти оброци па не верувам диетава да е проблем нешто.Едино што малце ми е овошје на сабајла Дали можам да јадам повеќе со оглед дека дојам? Добра ноќ,се читаме почесто
Zdravo zenski Jas pauzirav 1 mesec posto postev Sega pocnav pak 1 den Proteini Dorucek 2 praski Rucek meso telesko tonus leb j salata vecera pola od rucekot 2 den jh Dorucek 1 banana Rucek I vecera mozi gravce ili kompiri Zenski da ve prasam gravceto treba bez zaprska?
Кога јадам варени јајца за ручек колку треба да јадам? И колку за вечера? И читам низ групи за некаква неутрална храна. Јас книгата за диетата ја исчитав таква неутрална храна нема. Печурките биле демек неутрални, а тие во состав би ги ставила во протеини затоа што најмногу тоа имаат.