Здраво девојки .. нова сум на форумов .. пред неколку дена ја започнав диетава сега за сега супер ми оди денес протеински ден појадок имав една круша сега за ручек пчанирам шопска салата со сирење и јогурт а може да каснав и две пиперки печени само со сол .. позз девојки .. заборавив да ви кажам цел ми е да симнам 10-12килограми .. одиме јако хехе ^Се извинувам за печатните грешки.
Овошје не се внесува само во рестрикција, иначе се јаде овошје редовно за ужинка после ручек и сабајле со појадокот. Искрено УН е многу понездрава со тоа лудото изгладнување за појадок со две овошја до 3-4 саат додека да ручаш. Плус со УН има ефект само кога имаш многу вишок. Кога се под 10 тешко се слабее од многу јх внесување у неа и изгеднување на телето во витамински ден- колку е здраво цел ден на салата и две три праски ич не знам. Кога ја држев имав ефект додек стигнам до 68-67. Подоле никако не идеше, ни над 90 дена држење. Со хроно никад не си гладен, а со УН скоро секој ден.
Мене ми е 21ден Во првите 8 дена бев -5кг Од тогаш ниту еден грам.. Почнав да се демотивирамм Help me
Може да е поради тоа што не пиеш доволно вода, а тука е и златното правило, не пиј ништо додека јадеш и кога ќе го завршиш оброкот,треба да поминат 2 часа па потоа смееш да пиеш вода /пијалоци.
Почнувам од денес 1 протеински П.банана Р.риба,салата,супа и лебче црно В.пола од ручекот Старт 92 кг.
Пијам 3л И до сега еднаш ја имам прекршено нес во овошен Го чекам водениот ден и се надевам на подобри резултати Фала за советот 24/90 Овошен П.Јаболко Р.Јаболко и урми (помалку од 100грама) В.Јаболко Денеска посебна желба кон јаболки имав многу ми беа убави Btw пола саат пред доручек пијам топла вода со лимон.. (читав на други форуми дека било добро) Jas oslabiv za 1 ned 3 kg, nautro integralen leb tonus ioi bio dime kolku sto mi se jadi so puter humus i maslinki ( toa od hronoto mi ostana ) potoa cel den ovosje svezo i suvo, zelencuk i bademi lesnici ...se na se okoku 1200 kalorii a cel den jadam nesto. Ednas jadev parce torta i dvapati gotveno zelka i oriz Da dodadam, alkohol pijam sepak
Здраво, и јас исто така бев демотивирана бидејќи во првите неколку месеци изгубив само 1кг, но не престанав да ја држам диетава. После 2 месеци изгубив уште 3кг и некако успеав да дојдам до половина од посакуваната тежина. Не се откажувај, ќе почне да ти делува
Само јас ли сум дебела 3/91 -банана ( планирано беше грозје, ама заминав по обврски) - 2 варени ѓевречиња со маслинка ммхмх - нешто благо ќе е, ама денес постам, пуканки благи спаѓаат во комбинација.