@sexymama ne e grev se slabee i bez nego no posle voden den smetaj kilo pomalku.Koj den si ti i kolku simna dosega ? Jas ne pisuvam mnogu zatoa sto pravam greski a i temava bese tivka iako se blizi nova godina Srekno na site sto pocnaa
Здраво девојки, мене денес ми е 37ми ден од диетата -овошен (најтешкиот ), засега имам 7кг минус со многууу грешки, се надевам ќе бидам истрајна до крај и ќе бидам барем уште 7кг минус. Со лесно на сите
И јас сум со грешки Почнав на 13 септември првично ,ама со друга диета па после си затерав со Ун ,сум пишувала тука на друга тема да не се повторувам Ама не се откажувам,си терам на свој начин и баш ми е добро Од 93-4 стигнав до 83-4 , на бројкава сум заглавена скоро недела дена можда , споро иде ама не губам надеж
Ве снема Мене денес ми е овошен, си имам зацртано свое правило после 17ч. да не јадам, ама прегладна сум па ќе изедам еден портокал, а може и некое морковче. Денес и утре ни е слава, криво ми е што нема да можам да си јадам и риби и сармички и од благото, ама ќе си ги распоредам во следниве денови ако нешто остане. Туку за Нова година што правиме?
Мене денес ми е 46ден турбо ун но некако последниве денови направив многу грешки,па од денес со нови сили, се надевам дека ќе стигнам до целта ♡
Јас денес скробен, 17 ден ми е вагава некако слабо само 2 кг а имам само 3 грешки направено и тоа не којзнае колку големи... Ама продолжуваме
Јас сум на турбо ун ама изгледа ќе престанам сега хаха пауза. Денот не ми мине без грешки, а и сега празници фаќаат и самата незнам колку грешки ќе направам. Така да со нови сили и после празниците продолжувам пак само овој пат се надевам без грешки
Здраво друштво , 48 ден денес Тука сум ,не сум се откажала и нема ,само осеќам некои кожички ко да ми подвиснуваат ,ќе мора нешто пилатес да затерам Малку тешко ми иде периодов , славата па сега празнициве оффф Ќе се трудам колку може , тоа е
Јас планирам после празници па да продолжам бидејќи сега тешко дека ќе се воздржам. А ти колку кг си минус до сега
НОВ Јас од денес почнав 1/90 Од спиење кога станав пиев млака вода со лимон 0.4л Доручек: После 1 саат јадев 4 киви мали После 1 саат пиев турско кафе ☕ Ручек: Салата марула, морков +печен ослич одозгора1 парче леб супа не пиев премногу ми беше Вечера: Салата
Здраво Имам прашање за вас.. Дали некој ја има држено хроно диетата што е само со месо јадење по цел ден? Јас искрено ја држев УН диетата поради тоа што има разноврсна храна и навистина делува. Со неа ослабнав 6 - 7 кг ама ја држев 3 месеци, сега ја држам хроно но не ми делува баш најдобро... Сакам да ослабам уште 5кг, имате ли некој совет во врска со диетиве? Фала ви однапред
Ун ти е подобар избор од хроно. Двете ги имам држено, ун ми беше полесна а и поздрава е баш заради тоа што имаш и овошје и зеленчук и разновидна исхрана, а не само месо и јајца секој ден без никакво овошје.
Кога ја држев УН имав 6-7 кила за два месеци па ја прекинав. Хроно ми беше тешка за држење брзо ја прекинав.