Направи си крвна слика, јас кога ја држев првиот пат после 1месец направив крвна слика бидејќи читав по нет дека може да заслабее крвта, ама мојата пак беше подобрена. И железото и другите работи беа подобрени.
Jas devojki denes 17/90 ....znaci 4 pati ( po 4 dena ) go povtoriv ciklusov....denes pocnuvam 5ti pat. I da vi kazam na sekoi cetiri dena slabeam po 1 kg. Znaci vkupno 4 kg sum oslabena....nekako kako malce mi se gleda . Shto mislite ?
Благодарамм Не е воопшто малце. Има некои толку симнуваат за месец. Зависи колку имаш вишок кг, колку повеќе толку повеќе слаббееш.
Здраво ..и мене денес 1/90 Дали може да се јаде овошје пример јаболко помеѓу оброците?Или овошјето е само за појадок?
Можи и во обичен ден само овошје смеј до 12часот како ужина помеѓу појадок и ручек А меѓу ручек и вечера салата или јаткасти плодови По трет пат ја држам ефекти имаше првите два пати и така имам прочитано дека можи ужина ако осеќаш глад
Ти можиш и сто пати да ја држиш и како сакаш да ја држиш Во ун се јадат за појадок две исти овошки и тоа е После си имаш ручек и вечера пола од ручекот Тоа шо кај тебе имало ефекти и така е небитно Не ги збунувајте членките поготово почетниците
Dali vo vitaminski i jaglenohidraten den mozhe da se jadi ovosen jogurt?? Denes ne bev doma i malku se podopushtiv... Ama nema da se povtori.