Исто и јас хаха и вчера а и денес гости ќе имам па неможам да кажувам оти сум на диета немора да знаат хаха
Некоја праша за овошен јогурт, тој не ти спаѓа во ниедна ун комбинација, башка шо е полн со шеќери, згуснувачи, емулгатори и е "овошен" така да - не! Овошје за појадок и во овошен, јогурт во протеински со сирење. Јас ги сменив деновите, вчера бев на гости за ручек на домашни таљатели па затоа денес го терам скробниот. Компир салата плус зелка на мени. Едвај го чекам утре, овошен ми е омилен
Kolku dena ja drzis ajde od utre zaedno bez greski osven koga ke treba da odime na gosti negde a inaku i jas nesakam da znaat deka sum na dieta
Сум пишала 84 некни, да се исправам, со 86 ја стартував. Моја грешка. Денес после прв овошен, односно на 5ти ден сум 83.
Samo napred Izgleda isti sme na karakter haha Deneska mi e 8mi den ovosen. Se mislev dali utre da go drzam ovosniot pa od drugiden da pocnam so proteinski. Ti koj den si?
Да ви се придружам и јас. Денес ми е 8 ден, ЈХ. Јас почнав со витамински ден. Денес за појадок два портокали ( околу 9), за ручек ( околу 12) шпагети со доматен сос, лук и маслинки, за вечера ( кон 18 ) две кришки со домашен мармалад. Утре пак витамински, добро е што ми се паѓа на работа па нема многу да мислам на јадење. Ќе носам банана, мандарини, киви и портокали, па после дома за ручек зелка салата со маслинки. Поможи Боже ќе биде Стартувам со 65 сакам да стигнам до 58-59. Ќе видиме како ќе се одвива. Овие денови не сум се мерела, ќе чекам цел месец па ќе се мерам
Jas od utre od pocetok ke ja pocnam ne bev vo moznost da spremam jadenje denovove ama od utre nema izgovori poveke vetuvam I kako so ovosniot go izdrzuvas I kako ovosniot go izdrzuvas
Следен пат во оваа комбинација на јх уште свежа буковка ако имаш да додадеш... Фантазија Нема да можеш да се сопреш јадејќи Завчера мене тоа ми беше на мени, и мислам оти почесто ќе го имам
Здраво, и јас сум со истата килажа и сакам до истата да стигнам, ама страв ми е да не се поправам со УН диетава дека моментално држам една слична на кето диета скоро 2 месеца ја држам ама немам никакви ефекти
Како е ун диеталки...како сте денес ? Еве мене ми е 12 ден витамински..Денеска добро се држам..но морам да признаам некој ден имав грешки..и мака ми е за тоа
Успешно поминат омилениот овошен ден Туку ве читам, се замарате со килажата, па се мерите на 2 дена па рачунате до грам. Ова не е магична диета од типот 5 кила за 5 дена, почекајте да проделува врз метаболизмот. За почеток, нека ве радува зачестената посета на тоалет
Успешен витамински ( си легнав во 8 ) Два портокали, една банана, зелка салата и 50тина грама суво овошје и јатки. Денес протеини: Д- јаболки, Р- пилешко бело месо и зелка салата со маслинки, вечера ќе видиме, на два родендена сум
Точно, не е, ама која мотивација е кога после овошен ќе застанеш на вага и она ќе те израдува до - некое килце? Самото тоа мотивира најмногу. Барем мене. Така јас планирам,мерење секој протеински ден наутро Денес сум 7 ден-јх Д: една банана Р:Домашни банички со праз В:Трилече и црно чоколадо