Сакав да ве прашам дали имате проблем со тврда столица? Јас кога ја држев првиот пат диетата многу ретко го имав тој проблем послем си одев речиси секој ден а еве сега не бива на секој два дена
Јас ја држам по 3 пат и првите 2 пати имав проблем сега имам редовна столица.Пробај на витамински смути од 2портокали 1/2 лимон 2 киви 1лајче мелено ленено семе и малце вода
И мене така првиот пат после се беше во ред. А еве сега сеуште не може да се оправе сепак ти благодарам ќе пробам * Ти минатите два пати до крај ли издржа? И колку беше минус
Никогаш немам до крај издржано ама овајпат до крај ќе биди.Првиот пат околу 53-54дена 9кг.Вториот пат 6кг за 40тина дена.
Пошто не можам да издржам до 4 попладне да ручам ручекот ми е во 2 а вечерата во 8 е сега измеѓу смее ли од ручекот пак да се касне или не?
Јас во 12 ручам, во 4-5 вечерам и рано си легнувам. Е денес оти на роденден и испогрешив ама утре продолжувам со исто темпо
И јас бев на секои два дена..а од вчера почнав да пијам чај од ленено семе...и почнав да одам редовно
Mozes salata da jades i mene mi e ispomesano koga sum prva smena edna nedela pa vtora smena i nikako nemozam red da fatam treba od prethodnata den da si spremis za drugata den
Една лажица голема ленено семе го варам во 250мл вода..Се вари 10 -15 мин и нека застине малку го пиеш..Не е баш пријатен вкус но ке навикнеш.Ако е ладен не се пие...пушта како лига...треба да е топол
Вчера успешен скробен ден. Појадок јаболко кон 10, ручек кон 12 грашак манџа и лута пиперка, вечера во 17 пола од ручекот. Денес ЈХ, појадував еден портокал и една мандарина, за ручек две кифли со доматен сос и маслинки. За вечера торта ( од вчера ми остави колешка на работа во фрижидер две парчиња денес оти втора смена да си ги изедам).
Вчера прекрасен овошен, ни секунда не осетив глад, со душа го чекам наредниот Си направив смуди од банана,2 суви смокви и 3-4ливчиња спанаќ, 3 саати уста не ми се отвараше воопшто за било што да каснам. Салата од зелка,цвекло,морков,марула и кромид до вечерта, и неколку бадеми .. и преку 3л вода. И веќе 4то килце полека се лизга надолу Денес протеини, урда и пиперки планирам .. Со салатичка и јогурт.
Скробен ми е најбезвезен ден. Вчера јадев помфрит за ручек, на пауза на работа, само тоа имав избор Вечерта варен компир. Денес си варев нудли на работа. За вечер некое благце ќе се најде по дома.