Се пријавувам на рецепција, после 2 години, (неуспешно, првиот пат ја прекинав) сега пак ја почнав. Решена да терам до крај. Почнав во најлош период, ПМС ме мачи, нон стоп гладна сум 5ти ден, протеински Појадок 3 мали банани, во нутрибулет со млеко (морав, пмс е криво) Ручек 2 парчиња лосос со зеленчуци Вечера 2 парчиња лосос со зелена салата
-5 сум јас. Ама секогаш после овошен кило плус ми покажува, мрдната вага Денес 17ти протеински Д:Банана Ручек и вечера скара и салата (после 17дена месооооо )
Кај мене секогаш побавно оди ама не се откажвам Денес 31/90 ЈХ Доручек-банана Ручек-2 кифли Вечера-нешто благо
Se priklucuvam i jas, 2/90. Osven sto imam glavobolki super mi ide. Koga kriziram za blago pijam limonada so stevia 1 casa. Se nadevam ke uspeam da ja izdrzam do kraj
18 Скроб Д:Пола банана (другата пола бебе ми ја изеде ) Р:Турлитава (компир,боранија,печурки,морков,тиквица,кромид и томатело) +салата од цвекло и морков +тонус леб В:Веројатно исто,во случај да не остане компир ќе варам
17ti den proteinski dorucek urmi rucek kajgana so pecurki parce sirenje i casa jogurt kriska leb vecera dve vareni jajca i edna krstavica
Првите 4 кила брзо ги намалив..а сега вагата не мрднува..26 ден..се ближи водниот.Мислите ќе има повеќе резултати после водниот ден? Искуства некои.А иначе се осеќам по леко и по алиштата се познава
Devojki nekako ne ste aktivni do kade ste Jas 18ti dorucek 2kivi se mislam denes sto da se jade skroben Mozebi vo obem poveke ke slabees neznam jas prvpst ja drzam dietava neka kaze nekoj poiskusen i zavisi kolku imas za simnuvanje
@Sirenaa86 јас денес почнав да ја држам диетата.За доручек 2 портокала.Јас имам повеќе да симнам би била задоволна до 25-30кг ако успеам.Запишав во тефтерче кг,обем на струк итн..За ручек се мислам што да каснам.Дали мора кришка леб,и дали смее салата со мевце?
Ако можеш без леб, уште поубаво. Смее салата со мевце. 90 day diet напиши на playstore и ќе ти излезе.