Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

УН Диета

Дискусија во 'Диети' започната од mKdevojce, 7 јануари 2010.

1. melanie27

melanie27 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2010
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    255
    хеј дечкиии :D еве ме после подолго време и да ве известам дека ја прекинав диетата...еве веќе 4ти ден.
    Резултат...5 килца за 20 и неколку дена. Сега ми остануваат уште само 2-3 до мојата целна тежина. продолжувам и понатака да не мешам намирници од различни групи, ама не по редоследот на диетава.
    вчера бев излезена и од сите што ги познавам добив коментари дека треба да престанам веќе да слабеам, зашто веќе сите коски почнаа да ми се познаваат.

продолжувам да ве читкам и понатака и да ви ги пратам резултатите со задоволство, и ќе ви оставам коментарчиња и понатака. Одам сега поактивно на некоја од фитнес темите.... :* :inlove:

На emili.m и MissConnie им се допаѓа ова.
  2. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    48
    Баш ми е мило за тебе Мелани ти посакувам за брзо време да си ги симнеш и тие 2-3 и никогаш повеќе да не мораш да држиш диета :D . Кај мене нема некои посебни резултати ама сеуште е рано и се осеќам полесно тоа е добар знак. Денес ми е јаглехидратен, ќе јадам шпагети со маалку зејтинче оти онака па на ништо не личат како живо тесто се. Вечер благо конечно :D

3. melanie27

melanie27 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2010
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    255
    фала ти многу .....ама за диети ...ќе биде пак, нели после бременост :rofl:

иначе за тестенини....незнам сеа колку можеш по снегов да излагаш, али има у кам маркет едни преубави инстант макаронки. такви се црвени и се прават како супа нели, во 500мл вода. имаат само 105 калории.....такви јадев нон стоп кога првиот пат ја држев диетава. и со салатичка нели...мх мх.

ааа и друга финта за побрзо слабеење....купи си цитрони и лимони, и од сабајле, и после секој оброк, исцеди си половина цитрон и едно лимонче во чашка, и испи го така концентрирано. еве јас неколку дена така правам....незнаеш ....стомаков ми спласна ама скроз....и добро е за прочистување :D

4. Nutricionist

Nutricionist Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    279
    Луѓееее ете ме мене после една недела стагнација......бев болен,па одев во Грција па еве ме сега.Утре ми е протеински ден....почнувам диетата наново од 1 ден.....! и бидејќи не сум држел воден ден ќе држам после 3 пати извртен циклус и после 4 пати за таман да биде и за претходно.Гледав да не ги мешам намирниците и се извинувам што не бев активен...
    е добро де звучи депримирачки коа речам од 1 ден...нема од 1 да почнам....ама битно 90 дена ќе ги продолжам плус 8 дена( 2 циклуси)
    Утре ајде протеински.....за ручек соја и за вечера.Строго натаму ќе биде....

На melanie27 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. mamma

mamma Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    26
    здраво и од мене,морам да кажам дека и јас ја прекинав поради стрес,керка ми се разболе и не можев да продолжам ама таа недела и јас ке ја почнам пак...поздрав и со срека

6. anny23

anny23 Активен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    11
    zdr na site veke 2 den ja drzam dietava super e voopsto ne mi e problem ne se osekam gladna plu pijam i zelen caj ednas denvno obavezno ke ve obavestuvam za rezultati :*

На monika988 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    48
    Ееее супер баш ќе ја пробам оваа финта. Треба да се прочистам овој циклус јадев малку повеќе поради пмсот, инаку секој ден пијам 1 литар вода со лимон и плус чаеви ама сега и ова ќе го пробам. Благодарам :D :*

8. emili.m

emili.m Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    13
    од денес повторно ви се придружувам :D :)

9. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Денес ми е протеински.
    За ручек јадев туна,можи ли за вечера да јадам виршла варена? :)

10. ivinakit

ivinakit Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    829
    Допаѓања:
    577
    јас имав околу 65 кога почнав да ја држам диетата, сакав да ослабам до 55, првите 10 дена не ослабев ни 1кг, но затоа во наредните 10 нагло ослабев 7кг

11. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Мене ми е 20ден и да ви кажам одвај 1килце имам ослабено :( :( , па не е фер, иначе не се откажувам ќе ја држам цели 90дена :!: :!: :!:

12. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    48

А колку кг имаш за симнување? Можеби затоа ти оди бавно ...

13. Ivanna91

Ivanna91 Активен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Deneska mi e 5 den i imam simnato 2kg.Strogo se pridrzuvami sega za sega e odlicno

14. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    10kg :o :o

160сум висока 60кг :tmi: а сакам 50 да имам :)

15. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    48

Ееее епа затоа ти оди бавно, на твојата висина треба да имаш околу 55 до 57 кг (ова е според една табела што ја имам гледано). Ама сепак држи си ја, ќе трае подолго време ама ќе си ги симнеш. :)

На miljkovic му/ѝ се допаѓа ова.
  16. volsebna

volsebna Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    806
    i jas sum visoka 162 sm, a sakam da sum 52 kg.. koga ja pocnav dietata imav 60 kg, i za 15 dena imav namaleno samo 1.5 kg, sega sum 27 den i imam - 3 kg, 57 sum, i sakam da simnam uste 5, zatoa ni odi pobavno, oti imame pomalku visok, ama se primeka, denes 2 mi kazaa deka sum oslabnata, zatoa ne se otkazuvajm duri planiram zadutre da go drzam i vodniot den, ma da neznam dali ke uspeam, ako ne mozam samo so voda ke pijam i drugi tecnosti, i prodolzuvam ponatamu, a moze tretiot mesec da odam i so turbo UH, oti citav tretiot mesec najmalce kg se gubele... vazno ne se otkazuvajte luge, ima rezultati

17. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363

леле ми даде доверба и мотивација, дека за 27 дена си изгубила 3кг таман ми е три месеци по 3кг тоа се 6, па после ќе прам некое др чаре за 4кг, па може и поќе ќе ослабиме, иначе и јас планирам да го држам и видениот, ама после вториот месец ќе почнам и јас со турбо :D :D :*

18. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    421
    Морам да те корегирам и да те усреќам истовремено, дека за три месеци со диетата ке изгубиш цели 9 килограми(секој месец по 3 а тоа значи 3*3=9 :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: )

На miljkovic му/ѝ се допаѓа ова.
  19. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    ахаха, леле сега уште посреќна сум јухууууу, не знам како израчував 6(али се дешава) :rofl: :rofl:

20. Majence

Majence Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    здраво на сите , и јас ја почнав диетава(конечно) , 4 ден ми е , односно овошен , најтешкиот , ама ке се потрудам :D сакав да прашам , дали во овошниот ден може да се грицка соја знрца или нешто сл.???

фала