првите три дена да а чевртиот е овошен некаде читав ако неможеш да издржиш цел ден со овошје вечерата нека биде салата
Јас пијам 3/1 и не можам без него. Од вчера демек поригорозно, а еве веќе 5 дена пијам и саси вода и иако вагата не е мрдната ни грам, обемот е смален
Zdravo,Za un dietata zarem ne e dozvole 3/1 kafe? Pijam po dve na den,tolku li kaloricno bi mozelo da bide? Sakam da ja pocnam dietata pa ako moze da mi kazete. Kakva e taa un turbo dieta? Dietata trae 90 dena a potoa?
Не е дозволено, дозволено е само турско кафе без шеќер. Но, јас еве пијам зашто од турско ми се повраќа, а организмот ми бара кафе.
спрема самиот збор оризови оризот е скроб и мислам дека во тој ден може да се јаде иако тоа може да биде во замена на леб
Denes 8 den, ovosen. Iznenaduvacki lesno do sega. Pecenata tikva spasi rabota. I ciata so kokosovo mleko I portokal, banana I kokos.
Здраво на сите Тука сум нова, но за оваа диета имам читано одамна. Сакам да ја почнам, но не за слабеење туку за одржување тежина. Ја достигнав посакуваната тежина со друга диета во која не внесував воопшто шеќер и многу други работи кои ги има во Ун диетата. Сега треба да ја задржам тежината што е исто така тешко како и слабеењето. Во Ун се внесуваат многу работи, благо, пици , бели пецива итн. па мислам дека ќе успеам и дека килограмите нема да одат надолу. Ме интересира ваше мислење Поздрав
Сите што сме на УН сме заради слабеење, не за одржување. Мислам дека колку и да не сакаш килограмите сепак ќе одат надолу. Покрај сите тестенини и благи работи килограмите пак се намалуваат. Можеш да пробаш, ама да не држиш овошен ден, со него се слабее најмногу мислам И оди полека со шеќерите сега да не му направиш шок на организмот.. Кето држеше претходно? Јас сум петти ден турбо ун Јх Д:Банана Р:Сникерс палачинка В:Кифлички Промена на ручекот и вечерата,поради сплет на околности
Не ја држев кето, не е ништо од интернет или пишано од нутриционист. Туку е мој режим затоа што полесно се снаоѓав така отколку со некоја пишана диета. Сега се чуствувам малку како изгубено не знам во кој правец да одам со исхраната и затоа сакам да ја почнам УН.
23 ден, ЈХ. , - 4кг. Правам грешки, ситни, ама еве скоро цела недела не мрдам од место. Ова е ручекот.