Devojki ajde kazite mi sega ja simnav taa aplikacija, za kiseloto mleko se misli so jajca primer moze da se jade ili ova mi dava primer ako jadam kiselo mleko da bide samo toa ili samo jajca so salata itn itn. Ja razbiram gramazata no dali smeam primer samo jajcata ili so kiselo mleko i parce leb vo taa gramaza ili primer ribata so salata ili pileskoto ... Od denes si ja racunam od novo celata dieta poradi greskata vo nedelata, koga mozete odgovorete mi za da znam kako najdobro da iskombiniram a da ne pogresam
Скробен ден Д:Киви и авокадо Р:Тава ориз и некое компирче,со зелена салата В:Исто од ручекот и зелена салата Јас никако не можам да издржам со само две овошки, јадам секогаш повеќе
Или само пилешко, или само јајца, или кисело млеко, или риба. Бираш едно од овие, не се мешаат едно со друго.
Јас држам своја диета, свој режим. Само ја погрешив темата , веќе се изјаснив фала на сугестијата. Со лесно
Избираш едно од наведените и мешаш само со зеленчук плус парче леб за ручек. Пример 1. јајца + салата + парче леб + чаша супа Пример 2. кисело млеко направи си таратур со краставица + леб + чаша јогурт Пример 3. салата со домат, краставица, кромид, пиперка...+ 250 гр сирење + леб + чаша јогурт Пример 4. месо + салата + леб + чаша супа Во секоја комбинација можеш да додаваш печурки, маслинки, тиквици, ајварче...неутрални намирници.
Ti blagodaram Dorucok edno jabolko i kafe, rucek eve sega ke jadam nekolku ribicki pohovani i salata i za vecera isto So sreka na site
Здраво женски . Ја почнав диетата на 28.03 и тоа у ПМС,од пуст инат и желба за манекенка да будем Денеска 7 ден,ЈХ Д:киви Р:макарони со кечапче В:пудинг и еден ред црна чоколада Се мерев после витаминскиот ден 4ден) -1.5 кг Старт 81.5кг Цел 67 кг П.с мислам дека мноогу повеќе се губи во обем со диетава одколку кг,а и чувството е прекрасно. Се надевам дека ќе бидеме истрајни до крај. ❤
Завршен 34ти овошен ден. Има денови како денешниов, криза за тестенини и благо ме фати, ќе полудам И од инает ништо друго не ми се јаде Утре се мерам и ќе пишам резултати.
Proteinski den. Dve jabolka Pleskavici, marula i crn leb. Ne znam kolku sum oslabena, no obem imam izgubeno osekam po alistata. Vcerasniot ovosen den pomina super. Omilena mi e ciata so ovosje. A hit mi e sladoledot od ovosje sama sto si go pravam. Doma site koristat pokraj mene.
Kazi gi receptite Devojki orizot e jaglehidrat i mozam da jadam denes vo jh oriz so spanjak? I kazete mi nekoi predlozi za vo skroben den, rizo so pecurki toa neli e oriz so pecurki vo jh sto treba da se jade? Eve vo skroben go dava ..
ориз е во скробен. спанаќ и печурки се неутрални и можеш да ги комбинираш во секој ден. за јх јадеш тестенини, печива - посни, пица вегетаријанска - за ручек. за вечера или пола од ручекот или благо + ред црно чоколадо
Zamrznuvas banana so drugo ovosje, vadis, blendiras i jades. Kombinacii mozes banana+portokal, banana+ kivi, banana+jagoda, banana+anananas, banana+praska. Orizot ti e skrob. Moze da go kombiniras so neutralnite, primer pecurki, tikvica. Mandzite bez meso isto taka mozes toj den.
Женски јас намалив -10кг,но сега како да стагнирав со кг не се намалуваат.Дали ќе почне после некој ден да се намалуваат?