Убавицата и ѕверот (Beauty and the Beast )

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од SuperGirl24, 12 ноември 2012.

1. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Толку се опседнав со серијава што ги изгледав сите 38 епизоди за 6 дена. :D Не знам дали дека одеднаш ги изгледав или дека е стварно добра серијава, ама омилена ми стана. /\

Винсет е толку неодолив што почнав да го сонувам. Не се шалам кога викам дека се опседнав. :D Во вторава сезона е многу поубав, со кратка коса. Според насловов, Кетрин не е некоја убавица, ама пак е слатка.
    Во некои моменти ја направија Бетмен, мислиш со секој ѕвер може да се справи, ама океј. Кој НЕпар беа со Гејб..чудо едно. :x Среќа што издржаа само неколку епизоди. Немаше ни хемија меѓу глумците и во никој случај не си одговараа.
    ЏејТи ми е многу интересен лик, со сите тие негови иронични одговори. :D Срцкаст. Не би била иста серијава без него.

Друго што ми се свиѓа е што брзо се одвиваат настаните. Некогаш дури и премногу брзо, затоа би било најдобро да завршат само со втора сезона. Успешно, но сигурно. Има серии каде можеш да испуштиш две-три епизоди и пак да сфатиш се, ама тука некако се се одвива брзо, се откриваат нови работи цело време.

Сега нестрпливо чекам јуни, да почнеме да коментираме во темава. :)

На Papillon.Papi му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.700
    Ама како Кетрин го сака Винсент иако тој 2 пати ја напушти... |( Го мразам веќе Винсент. :rofl: Поубав е Еван! :!: :lol: Штета што умре... инаку ја изгледав 2ра сезона, мислам 16те епизоди... :D Подобро ќе беше да си остане со Гејб, барем нема така да ја напушта и повеќе и верува. :D Кетрин кажува на Винсент верувај ми, добро ќе бидам, овој доаѓа по неа и паѓа во неволја... смотан. ]:) :lol:

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.869
    Стално ја фаќам на АХН серијава и ги гледам измешано епизодите,така да сега по ред си почнав.
    Овој Винсент ми е многу секси,што вика Елена,уште да го сонувам :D
    Кетрин е убавка,ама многу бедес испаѓа во некои ситуации и ме нервира :D
    Џеј Ти е одличен,ја збогатува серијата со своите саркастични досетки.
    Мислам дека можеле подобро да ја оформат приказната,уште сум на прва сезона,ама доста бавно ми е дејството и на моменти досадно.
    Читам натака ќе биде подобра,така да не ја оставам.

4. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Убаво што почнаа да ја даваат повторно од почеток на AXN :) И јас како Маросса и Елена сум опседната со Винсент.Боже совршен е,и со лузна и без неа !
    ^ Душиња :inlove: :inlove:
    [​IMG] :l: :l: :dance: :dance:

5. Elena69221

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Ја погледнавте новата епизода?

Не знам дали ми помина меракот за серијава или стварно беше досадна епизодата. Толку чекање за ништо.
    Единствено крајот беше океј, кога ја киднапираа Кетрин. Мала доза возбуда. :D
    Гејб ми е на врвот на неомилени личности. :puke: Ме иритира гласот негов, па уште ако е попратено со срцепарателно сценарио, ми иде да му врзам два - три шамари. :wasntme:
    Може ќе чекам да заврши цела сезона, па наеднаш да си ги изгледам сите. Така барем полесно ќе ги "сварам" лошите епизоди.

6. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    Каде ја гледате серијава? И јас би сакала да почнам да ја гледам, ептен ми ја испофалија. :wasntme:

7. Elena69221

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
  8. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.869
    ^^Ја има и на vojvodinanet.com со српски превод.

И јас да се пожалам на последната епизода,ако Винсент пак исчезне,или пак Кет да ја нема,ептен ќе биде глупо.Аман не ги оставија да бидат заедно една асална епизода :D
    Инаку си ги сакам двајцата заедно,ама Винсент беше прав кретен оваа сезона,а Кет многу брзо му прости.
    Гејб ми е срцуш,ептен си го сакам,ама немаат никаква хемија со Кет,тотален мраз :lol:
    А Тес и Џеј Ти не ми лежат многу како пар,не знам зошто,онака не ми се поклопуваат,ама може ќе си го сменам мислењето понатака.

9. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.471
    Допаѓања:
    48.806
    На почеток ентузијастички почнав да ја гледам серијава првенствено ради различната содржина и недостигот на вампири и слични створења а особено ради лепотата на Винсент.Но некако во последно време многу е тупа и без содржина која би те натерала со душа да ја чекаш наредната епизода. Некако многу чудно се одвиваат дејствијата нема неизвесност нема возбуда.Кет и Винсент скарај се -смири се,заедно се -разделени се и се околу тоа некој заминува на некој нешто му се дешава.Никаква возбуда. Некако ме разочарува,сакам да ја гледам и да има повеке сезони ама мораат некако да го оправат дејствието и да донесат возбуда бидејки со вакво темпо чудо ке е дали ке има уште една сезона максимум.

На Tiki-lolipop и kolovoz им се допаѓа ова.
  10. i-v-a-n-4-e

i-v-a-n-4-e Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    1.116
  11. Elena69221

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Веќе не ми се допаѓа серијава. Ќе има нова сезона? :^)
    Цела приказна се врти во круг, па да не си го губам за џабе времето. Ќе ги догледам уште двете епизоди од оваа сезона и толку од мене. :hai:

12. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Исто и мене :^) на почеток кога ја гледав беше сосема приказна со винцент и катерин а сега е сосема ама сосема друга работа :^) новава сезона ја пуштам да гледам и немаше нешто за гледање :tmi: без врска се преварте се во филмов.

13. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Oд кога е почната 2та сезона?Доста пропушив бе :|

14. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    па уште од октомври е почната,но имаше многу долги паузи :D
    Јас,искрено дури и ја заборавив :lol:

15. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    НА AXN?Јас таму само првата ја начекував :^)

16. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101

ау,не незнам кога ја даваат на AXN,мислев дека така прашуваш :tmi: :D
    јас ја гледам online,па си помислив дека и ти гледаш така :D

17. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    ‘A бе поарно така да не ја гледам.Цела ќе ја изгледам во еден ден :tmi:

На mileystar му/ѝ се допаѓа ова.
  18. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    13.206
    ^
    На AXN ја даваат втората сезона, секој Четврток во 21:00. :)

19. Tina12

Tina12 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    9
    Серијата те остава без здив. Буквално се вљубив во Винсент :inlove: :inlove: :inlove: Едвај чекам да почне третата сезона :$ :D

20. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    Конечно,ја завршив сезоната :D
    Серијава,некако е многу поразлична од другите серии.Една од причините,поради кои сметам дека е различна,е нејзиниот крај.Не само на епизодите ,туку и на сезоните.Некако многу слатко завршуваат.А кај другите серии на крајот нешто бум ќе се случи и ќе те копка цела недела и ќе неможеш да издржиш да видиш што ќе се случи. :rofl:
    Многу ми се допаѓа тоа,ги обожавам Кет и Винсент :inlove:
    Баш ме интересира што ќе се случува понатаму и кој ќе биде "лошиот",сега кога Гејб умре :devil: