Не е најсоодветна тема за муабетов што сакам да го кажам, ама не најдов подобра, па ќе си напишам тука во надеж дека некој можеби ќе го види ова. Значи, девојки, не знам вие како гледате на работите, ама верувајте мажи не сакаат да гледаат пластични девојки и некои вамп фаци, као „види колку сум занесна и битна“. Премногу убави девојки во земјава, со прекрасни лица, со прекрасни насмевки, се обидуваат да изгледаат како жена му на гробарот. Оваа: Не е ова поим за убава девојка, ова е поим за гадотија која се обидува да личи на нешто што не е. Мада, не сме сигурни, а има дојава, дека можеби е машко, траверстит, кој се обидува да го освои светот на жените со помош на црна магија. Убави девојки се смеат, прават гримаси, природни се во однесувањето... не треба да сте манекенки, напротив, треба да сте какви што сте... вакви, на пример. Пожелно дури, мене ако ме праша некој.
Се е до прашање на вкус и како самата девојка себе си се гледа. Некоја се чувствува убаво природна , некоја е посамоуверена со естетски корекции, и баш па заради тоа што машкиот пол не сакал да гледа пластични девојки апсолутно е ирелевантна причина. Само затоа што некој друг сакал или не сакал нешто, не треба да биде пресудно во сопствената одлука за сопствениот изглед
Навистина е потребна темава? Многу е слична со Идеална комбинација, постирате слики со девојки чиишто комбинации ви се допаѓаат. Истата цел е на двете теми, сметам дека оваа не е потребна.