Prvo i osnovno YouKnow, sekoja devojka si e ubava i ne treba da postojat kriteriumi i barieri za toa sto treba da pretstavuva ubava devojka i trendi devojka. Vtoro da mislam deka Coco Rocha e preubava devojka so stil od visoka moda, specificna e zatoa ne moze na site da im se dopgja, no spored mene bas toa sto e specificna i unikatna ja pravi ubava. Treto svesna sum za toa deka postojat poubavi manekenki, kako Doutzen Kroes, Adriana Lima, Bianca Balti, Barbara Palvin, Emily Didonato, Sara Sampaio, Ana Beatriz Barros, Irina Shayk, Chanel Iman, Shanina Shaik, Jourdan Dunn, Isabeli Fontana, Marloes Horst, Toni Garn, Natalia Vodainova, Rosie Huntington Whiteley, Sasha Luss i do utre mozam da nabrojuvam, bidejki navistina se, ama toa Coco Rocha voopsto ne ja pravi grda i ako ne zadovoluvas krieriumi necivi, sto imaat ograniceno sfakanje za toa sto pretstvuva ubava i trendi devojka ne znaci deka ne si ubava, kako ti sto kazuvas vo ovoj primer. I da, navistina za mene e ubava e trendi!
Многу ми е убаво и кога ќе видам на улица некои дотерани,средени девојчиња,со стил.Од една страна сум им и малку љубоморна,од друга сакам да сум како нив.