Убаво место за состанок

Дискусија во 'Слободно време' започната од PinUp-Girl, 31 јануари 2010.

1. PinUp-Girl

PinUp-Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    13
    Hm...Bi ve zamolila ako mozete da mi pomognete so izbor na mesto...za date...da bid eintimno mestoto so poseriozna muzika...kako jazz smooth,chill.....znaci vo nieden slucaj house rnb rap neso i tie evtini zvuci..Znaci moze da bide kako caffe bar-restoraunt itn..Mi padna na pamet za La Luna vo ramstore....sto mislite?? Vi blagodaram odnapred...

2. LaRagazza

LaRagazza Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    122
    Па ок е лалуна ако сакате турска музика,а храната таму дефинитивно ми е најубава во цело Скопје. Поинтимно место е Аја позади буњаковец се наоѓа, во ориентален стил е,а имаат многу убаво варено вино и салеп. New Age исто е интимно,таму може да си пушите наргиле,закон е! Се наоѓа во уличките спроти кафичот Бенетон... се надевам дека ти помогнав,со среќа па пиши што си направила ;)

3. PinUp-Girl

PinUp-Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    13
    Blagodaaram.... Inaku mislev nesto poblisku i polegeantno..sepak ke izlezam so povozrasen eleganten covek...ke ima stikli korseti kosuli ovo ono.Ne ide u New Age da ideme takvi..Sepak kazi mi sto mislis za La Luna vnatre poso e golemo i temno i e mng intimno i ima interesna muzika....I kazi mi cenite kako se dvizat :)

4. LaRagazza

LaRagazza Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    122
    Епа мене искрено ла луна ми е најубаво место.Цените се прифатливи,нормални.За јадење ти препорачувам да земеш Пиде,тоа е нешто како пастрмајлија ама многу поубаво. Исто така езме салатата ми е многу убава,има специфичен вкус.

5. PinUp-Girl

PinUp-Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    13
    A kazi mi ako znaes otprilika cenite za nekoi pointeresni pijalaci....Na primer malibu liker itn :) i na primer znam deka moram da rezerviram..dali bi bilo sramota pri rezervacija da si kazam na koja masa itn :D izvini so te napnav

6. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.933
    Средно Водно навечер, кафичите на ул. Македонија, во Паркот на Езерцата во Аеродром, Градски парк.

На edna_malecka му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Queen8

Queen8 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2018
    Пораки:
    4.279
    Допаѓања:
    20.713
    Венето во Сити мол.

На KuklickaMoja, Lovelybaby<3, Soncence3 и 3 други им се допаѓа ова.
  8. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.706
    Градски парк кај лавиринтот :rofl:
    Жена парк
    Водно под летниковец:rofl:

9. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    6.787
    Гледам погоре сите пишувате некои места за излегување кафичи,таверни.
    Сега да треба да излезам со некој би ценела ако го створи местото со свој труд а не да носи негде кај што сум била тоа ми е веч видено.
    Сакам да е тоа кај него во двор масичка една да постави,бел чаршав и два стола. Од домашото вино да донеси. И рустикално да изгледа би ми било убаво.Нека му проработи фантазијата па нека стави мали ламбички наоколу, и секако ако е вечера нека ги покаже неговите вештини.
    Тоа би било голем плус за него.
    Не ми игра улога местото а првпат би излегла на состанок со типот. Не ќе ме грабни, сум проценила дека е на место штом излегувам со него.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Snowflake99

Snowflake99 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.726
    Кога бевме дечко и девојка, често одевме на Козјак, Матка, Водно, Градски парк кога беше убаво времето. :inlove: Пикник си правевме или уживавме во сонцето и денот со кафе во термос што си носевме. Кога беше поладно одевме во кино, на некои друштвени игри или по ресторани, кафичи. Каде и да бевме, секаде ми беше убаво кога сме заедно.
    Од животот пред брак ми недостасуваат само тие долги дејтови и шетање :D

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  11. gtramg

gtramg Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2024
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    48
    Мразам состаноци