Ненормално мистериозна и со право наречена ремек - дело на кралицата на крими приказните Агата Кристи. Па, феминки мои сте ја прочитале ли или уште не?
Убиство во Ориент-експрес(Агата Кристи) читана ми е.Средно ми се допаѓа .Филмот со Ингрид Бергман ,Питер Устинов е многу добар
Убиство во Ориент-експрес(Агата Кристи) Да и таа и уште многу други од Агата Кристи. Ако ги читаш нејзините романи ти ги препорачувам следниве: Отворени карти, Куќа на злото, АБЦ убиства, У 4.50 са станице Педингтон!
Убиство во Ориент-експрес(Агата Кристи) куќа на злото ми е читана инаку кристи ми е омилена писателка
Убиство во Ориент-експрес(Агата Кристи) Го имам гледано само филмот,па според него можам да замислам дека книгата е одлична и интересна.
Убиство во Ориент-експрес(Агата Кристи) Прочитана и тоа неколку пати. Воедно ја носи титулата „Моја омилена книга“. И би ја читала пак, без престан... Агата Кристи
Убиство во Ориент-експрес(Агата Кристи) Книгава.. Како и се од Агата, ме импресионира со крајот. Абе те тера да го користиш мозокот додека читаш! Masterpiece.
Убиство во Ориент-експрес(Агата Кристи) Од Агата Кристи ги имам прочитано пајаковата мрежа,кој ќе го фати бранот и мистеријата на синиот воз(до пола)
Убиство во Ориент-експрес(Агата Кристи) Оваа книга е една од најдобрите од Агата- неизвесна до самиот крај и ве остава буквално вакви Книгата треба да биде задолжително четиво за љубителите на трилери и криминалистички романи
Убиство во Ориент-експрес(Агата Кристи) Добра е книгата, стварно е неизвесна до самиот крај и се чита во еден здив... малку крајот ми е нереален за мој вкус, ама сепак само позитивни критики имам.
Убиство во Ориент-експрес(Агата Кристи) Пред некој ден пак ја читав, мислам дека по 4ти пат. Но и други книги од нејзе би ги препорачала, како во еден мој пост за Агати Кристи. А оваа книга би ја читала и 100 пати
Убиство во Ориент-експрес(Агата Кристи) двапати ја имам читано, ми се допадна многу..крајот оригинален е! љубител сум на агата кристи, како најомилени од неа би ги истакнала: отворени карти, мистеријата на синиот воз, пајакова мрежа, ејбиси убиства..
Убиство во Ориент-експрес(Агата Кристи) Книгава ја имам прочитано 5 пати и секој пат ја читам со восхит едноставно те остава без здив и како што рече една форумџика те тера да размислуваш
Убиство во Ориент-експрес(Агата Кристи) Само што ја прочитав книгата. Под импресии сум. Прекрасен крими-роман. Оваа ми е прва книга прочитана од Агата Кристи, но ќе продолжам да читам, бидејки премногу ми се допадна оваа книга и стилот на кој пишува Кристи. Секоја чест...
Убиство во Ориент-експрес(Агата Кристи) Можам да кажам дека спаѓам во привилегираните кои ја имале честа да го прочитаат овој крем во светската литература. =) Агата Кристи, во сиот свој сјај!