Најмногу кога слушам музика. Кога го преуредувам ентериерот. Кога пишувам поезија и одбирам само она што ми е најдраго го ставам по форуми. Штом си кажуваме вицеви и школски смешки со браќата .. *уште мн работи али сеа ме мрзи да пишам
Уживам кога со мојата другарка разговараме на телефон со саати (а само еден влез не дели) Уживам кога седам со татко ми и разговараме како маж со "маж" (смета како син да има,а не ќерка) Уживам кога го чистам оружјето Уживам кога одиме на лов Уживам кога сум излезена покрај вода Уживам да седам до доцна вечер ( додека не се раздени) Уживам да готвам Уживам да бидам опкружена со деца Уживам во прекрасните зимски денови кога е најладно и има снег и да шетам Уживам кога ке станам од спиење да ме чека кафе и да го пијам на балкон Уживам кога си играм со Фуфи ( кученце, чивава мора да се пофалам денес ми го дадоа за поклон) Уживам во се што ме прави среќна и задоволна..
Уживам кога надвор врне дожд, а јас си читам книга и пијам кафе..Нема нешто што повеќе ме опушта од тоа
Уживам кога сум со децата, со маж ми, со другарките, кога слушам музика, кога ја гледам снимката од свадбата (се потсетувам на убави моменти), кога гледам филм, и др.
Уживам кога правам многу работи на пример некои од тие се: 1.Кога слушам музика и кога гледам филмови 2.Кога сум сама дома 3.Кога танцувам 4.Кога сум во близина на животни 5.Кога сум во близина на деца 6.Кога сум со семејството 7.Кога сум со дечкото 8.Кога ќе зготвам нешто за најмилите 9.Кога одам на шопинг,и обавезно земам некој подарок за тие што ги сакам 10.Кога шетам сама и слушам музика не мислејќи на ништо И многу други
Уживам во СЕКОЈ (без исклучок) викенд, бидејќи сум со нив двајца. Уживам во утринското кафе со три цигари Уживам кога постигнувам личен успех Уживам при шопинг и при бирање на поклони за други лица
Уживам кога дома ќе си расчистам и ќе седнам кафенце да си пијам со омилената музика,кога се спремам за на пат уживам во припремите,кога сум со другарките во кафанче
Уживaм кoгa сум нa oдмoр сo женa ми, син ми, и ќеркa ми. Тoгaш никoј не мoже дa ни гo земе внимaниетo штo си гo посветуваме меѓу нас!