Уживам кога сум опкружена со вистински пријатели,кога сме сите на куп. Кој вратен од работа во странство, кој од одмор. Домашна атмосфера, мезе, алкохол, фино музиче и они, е нешто што никогаш нема да ми здосади.
1.кога се децата и тој околу мене 2.кога јадам љуто 3.кога лежам на утринското сонце во 9 сабајле на плажа 4.кога ќе се истуширам пред спиење 5.кога ќе земам плата и веднаш нема да ја потрошам
1.Уживам кога пијам кафе 2.Уживам кога се сликам 3.Уживам кога слушам музика 4.Уживам кога сум на одмор 5.Уживам кога сум на журка 6.Уживам кога сум на маникир
Уживам кога: -се бањам и се влечкам и се средувам со саати -кога си пијам кафенце на тераса уз цигара -кога си ги слушам омилените песници -кога ме чешка некој на тилот или косата -кога ме гушка -кога ме вози на мотор и косата буквално ми станува г* -кога лежам и не правам ништо -кога стонирам -кога пливам -кога ме масира пошто ,,се нешто ме боли “ Ма уживам секад хахајај
Уживам кога во недела се будиме заедно тројцата и се гушкаме и кога маже е не е на работа ама тоа е многу ретко