^ Go on нема уште официјално податок дали ќе има или не, во категорија Looking good е ставена, јас сум оптимист дека ќе има брем уште една сезона, баш е забавна серијата, и има одлични глумци. Последната незнам дали ја гледаше со Кортни Кокс Добар пар се, Моника и Ченлер Чикаго Фајер е се со мушкарчини, знам јас зашто ја гледате, ај ај
^Ја гледав, Моника и Чендлер бе, лелееееее ич не ми текна Мене Кортни Кокс веќе ми е Џулс од Кугар Таун А за Чикаго Фајр........guilty as charged
Ајде и јас да си прокоментирам за серииве. Ептен ми е мило за Жешко во Кливленд, серијава ми е одлична за релаксација и смеење. Исто така и Модерна Фамилија ми е одлична и супер што ќе има уште една сезона, додуша според мене да снимат и 1000 епизоди како Малечката Невеста сите би ги гледала и би ги чекала со нетрпение. Еднаш, Многу Одамна дефинитивно заслужува да биде продолжена, има уште многу работи да се случат во неа и дефинитивно ќе продолжам да си ја гледам. А потполно се согласувам со сите за Како ја Запознав Мајка Ти. Да дека беше премногу интересна ама многу ја продолжија и ја изгуби поентата серијава имам исто мислење за Вовед во Анатомија, серијава ептен станува досадна без некои случувања. Мило ми е и за Одгледувајки ја Хоуп што ја продолжиле, ама мислам дека оваа сезона ќе биде конечна. Инаку Мелиса и Џои никаде не ги прочитав ама најискрено се надевам дека ќе ја продолжат бидејќи е одлична серија. Исто и за Вистинска Крв не прочитав овде, ама за нејзе ислам дека е веќе најавена последна шеста сезона(can't wait).
ABC Family has announced that sophomore comedy Melissa & Joey will return for a third season. The series has enjoyed a solid second season as part of a Wednesday night sitcom block paired with Baby Daddy, which was also renewed for a second season. Season 3 of Melissa & Joey will return in spring 2013. An exact date or the number of episodes ordered is not known at this time. Raising Hope некако почнува да ми се здосадува, се едно те исто е, како го воспитувале Џими, нивните грешки, се во круг се врти, а и хуморот е многу слаб, подобро е да ја завршат.
Тrue blood мислам дека новата сезона ке искочи ко лани во јуни.100% ке има нова сезона најавувано е ..
Обично за сериите на HBO се знае горе-долу. Они од старт прифаќаат "ризични", контаверзни и скапи серии кои другите телевизии ги одбиваат, и од старт се знае точниот број на сезони, без претерувања, и завршувајќи ги сериите во нивната најголема гледаност. Затоа и ги имаат најдобрите серии, и најбитно никоја не е уништена и прекината ради негледаност или тупење до даска: Six Fit Under, Boardwalk Empire, Game of Thrones, The Sopranos, The Wire, Entourage, True Blood, Girls, Sex and the City....и така да не забегувам многу. Знам дека обновени се, со точни датуми: - Homeland - 29ти септември, сезона 3 - South Park - 25ти септември, сезона 17 - Dexter - 30ти јуни, сезона 8 - Pretty Little Liars - 11ти јуни, сезона 4 - True Blood - 16ти јуни, сезона 6 и Breaking Bad на 14ти јули продолжуваат каде што застанаат со 5тата сезона и ја завршуваат серијата со оваа.
^ Ова е од пред 4 дена, доволно нова информација, т.е уште е неизвезесно дали ќе има втора сезона. Имаш и такво poll на крајот од текстот гласај си, не дека тоа има некое големо значење, но сепак http://blog.zap2it.com/frominsidethebox ... drama.html Али според многу рејтинзи не е баш сигурно дали ќе се продлжи или не. Ако имете твитер пратето го Cancellation Bear со некои статистики или не знам какви предвидувања која серија ќе биде укината или обновена. https://twitter.com/TheCancelBear P.S Незнам дали некоја ја гледа серијава, ама нема да има втора сезона. Очекувано беше, не дека е толку лоша, али немаше шанси да и парра на Ривенџ,а с од слична тематика. http://www.deadline.com/2013/05/nbcs-de ... cancelled/ За разлика од неа The Following и Mindy Project ќе добијат и втора сезона. http://blog.zap2it.com/frominsidethebox ... son-4.html За Минди посебно ми е драго, супер сериичка е.
А јас баш сакав викендов да почнам да ја гледам deception Штом не ја продолжуваат тогаш да не ги симнувам..а баш ми се гледаше ко интересна серија.. Ств сум баксуз значи!
Само што прочитав на официјалната фан страна на фб дека We are excited to announce the season 2 pickup of The Carrie Diaries! :up:
ABC canceled an additional five series from the 2012-2013 season: "Body Of Proof," "Happy Endings," "How To Live With Your Parents," "Malibu Country" and "Red Widow," which join the previously canceled "666 Park Avenue," "Don't Trust The B---- In Apartment 23," "Last Resort," "Private Practice" and "Zero Hour." On a more positive note, the network renewed "Castle," "Grey's Anatomy," "Last Man Standing," "The Middle," "Modern Family," "Nashville," "Revenge," "Once Upon A Time" "Scandal" and "Suburgatory." ABC has not confirmed the reported fates of "Family Tools" and "The Neighbors." On May 10, 2013, Community was renewed for a 13-episode fifth season.
За Modern Family беше јасно како ден, има најголем рејтнг од скоро сите серии моментално кои играат. Да не ја продолжеа, ќе ги испоубиевме сите до еден. Ниедна серија не заслужува повеќе сезони сега за сега, барем уште 3-4 Ревенџ исто, јасно беше дека ќе има трета. Ласт мен стендинг добива и трета сезона, јуху, кој би рекол. Нешвил ме изненади мислев дека ќе ми ја прекинат, супер! На Хепи Ендгинс и се знаеше судбината одамна, не знам зашто толку чекаа да соопштат. И на имдб извештај за сериите http://www.imdb.com/list/HdRvgyh52cE/?ref_=hm_eds_t2#1 http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/0 ... bc/182012/ Не е фер, за Го он и за Њу нормал, баш штета.
Мене ми беше криво за Хепи Ендингс баш ми е интересна серијата, али тоа е кога тогаш се очекуваше дека ќе ја прекинат. Сега видов дека и Rules of Engagement ја прекинале, штета баш ми беше интересна серијава. Како и да е мило ми е што Modern Family, Revenge i Once Upon a Time ќе продолжат да се емитуваат
Баш се израдував кога видов дека ќе има трета сезона на Last man standing, малку шанси и давав дека ќе ја продолжат.Инаку за другите горе доле си излезе како што очекував.Ги завршив сите што ми се на листата на гледање и во потрага сум по нова интересна серија
Најновиот џелат, ги уникаа и Bunheads и The lying game. http://www.nytimes.com/2013/07/24/arts/ ... .html?_r=0 http://tvline.com/2013/07/15/the-lying-game-cancelled/ Иаку Банхедс не ми беше нешто посебна, океј си беше за тепање време, онака лимонадеста, башка и прекрасно танцуваа девојчињата, со мерак да ги гледаш колку беа елегантни и преслатки. За Lying game што да кажам освен срамови, тамн се замрсија до толку работите да одвај чекав нова сезона. Башка и кој стајлинг го фураа, ни на Госип Гирл толку погоден стајлинг ми немаше, перверзии од убава облека и убави лица. Али тоа е тоа, се живо диво испоукинаа годинава, блек 2013 а серииве, да не се повтори.
Јас мислев ќе заврши Switched at Birth сега и дека нема да има трета сезона али ете серијава ќе ја гледаме пак од јануари http://tvline.com/2013/07/30/switched-a ... bc-family/
Па можеби малку ја укакаа сезонава, ама па како тргнаа со укинување, добро е барем оваа што не ја скинаа, зашти уште малку нема да има што да се гледа. Мило ми е, искрено ми е мило. Само да го има британецов на Дафене поише, јас ќе си молчам па што сака нека се дешава.
Веќе почнаа да се откажуваат серии а се уште немаат емитувано ни по 5-6 епизоди.Ова важи за новите серии само. Ова се сериите што се укинати-Welcome to the Family(јас си ја гледав, не беше нешто посебно ама можеа да и дадат шанса барем цела сезона), Back in the Game(мислев ама среќа што не ја почнав), Lucky 7, Ironside и We Are Men Сериите што се во опасност се- Reign, Sean Saves the World, Betrayal и Hostages
The Michael J. Fox Show е откажано, Community е во опасност, ама со изгледи да биде откажана, Raising Hope речиси е сигурно дека ќе биде откажана до мај, мислам дека е и време веќе, ништо не се случува, приказната целосно забега од Хоуп и нема поента серијата веќе, нека не се мачат. Community исто, ми беше преинтересна, ама и двајца членови од главниот кастинг не се веќе присутни, а и не е исто откако пак се вратија, некако како се да се повторува, изгуби многу од шармот. И за The Mentalist не изгледаат добро работите, многу веројатно е дека ова е последната сезона, што мене лично ми е многу жал. Секогаш би ја гледала оваа серија со Патрик, па и ништо да не се случува. Elementary и Person of Interest речиси сигурно е дека ќе бидат обновени, што и не е некое изненадување. Trophy Wife речиси сигурно нема да дочека нова сезона, The Middle, на моја огромна среќа, има одлични изгледи за нова сезона. Еден од најдобрите ситкоми во последно време, ептен ми прирасна за срце. Grey's Anatomy и Scandal исто така ќе бидат обновени, Греј никогаш нема да ми здосади, па и 100 сезони да направат. The Carrie Diaries нема да дочека трета сезона, The Mindy Project има несигурна иднина, но изгледите не се баш добри. Super fun night речиси сигурно нема да биде обновена. X Factor US е откажан, Сајмон се враќа во Британија, ќе проба да го спаси тамошниот X Factor.
Обновени/укинати ABC The Assets: Officially cancelled The Bachelor: A sure thing Back In the Game: Officially Cancelled Betrayal: Essentially cancelled Castle: A sure thing Dancing With the Stars: A sure thing The Goldbergs: A safe bet Grey’s Anatomy: A sure thing Killer Women: A long-shot Last Man Standing: Could go either way Lucky 7: Officially cancelled Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.: Could go either way The Middle: A sure thing Mistresses: Officially renewed; Season 2 premieres Summer 2014 Modern Family: A sure thing Motive: Officially renewed; Season 2 premieres Summer 2014 Nashville: Could go either way The Neighbors: Could go either way Once Upon a Time: A sure thing Once Upon a Time in Wonderland: A long-shot Revenge: A safe bet. Rookie Blue: Officially renewed; Season 5 premieres Summer 2014 Scandal: A sure thing Shark Tank: A sure thing Suburgatory: Too early to tell Super Fun Night: A long-shot Trophy Wife: Could go either way Ravenswood: Canceled Pretty Little Liars: Renewed CBS 2 Broke Girls: A sure thing The Amazing Race: A sure thing The Big Bang Theory: A sure thing Big Brother: Officially renewed; Season 16 premieres Summer 2014 Blue Bloods: Could go either way The Crazy Ones: A safe bet Criminal Minds: A sure thing CSI: A safe bet. Elementary: A safe bet The Good Wife: A sure thing. Hawaii Five-0: Could go either way Hostages: A long-shot How I Met Your Mother: Final season currently airing Intelligence: A long-shot The Mentalist: Could go either way Mike & Molly: Could go either way The Millers: Could go either way Mom: Could go either way NCIS: A sure thing NCIS: Los Angeles: A sure thing Person of Interest: A sure thing. Survivor: A sure thing. Officially renewed through next season. Two and a Half Men: Could go either way. Under the Dome: Officially renewed; Season 2 premieres Summer 2014 Undercover Boss: A safe bet Unforgettable: Officially renewed; Season 3 premiere Summer 2014 We Are Men: Officially cancelled Fox Almost Human: Could go either way American Idol: A sure thing Bob’s Burgers: Officially renewed for Season 5 Bones: Officially renewed. Brooklyn Nine-Nine:A sure thing. The Cleveland Show: Essentially cancelled Dads: A long-shot. Could go either way. Enlisted: Too early to tell Family Guy: Officially renewed for Season 13 Glee: Officially renewed for Season 6 MasterChef Junior: Officially renewed for Season 2 The Mindy Project: A safe bet New Girl: A sure thing Raising Hope:A long-shot. Rake: A long-shot The Simpsons: Officially renewed for Season 26 Sleepy Hollow: Officially renewed for Season 2 NBC The Blacklistfficially renewed. Celebrity Apprentice: A safe bet. Chicago Fire: A sure thing Chicago PD: A safe bet Community: Too early to tell Dracula: A long-shot Grimm: A sure thing Hannibal: Too early to tell; Season 2 premieres Feb. 28 Hollywood Game Night: Officially renewed; Season 2 premieres Summer 2014 Ironside: Officially cancelled Law & Order: SVU: A safe bet The Michael J. Fox Show: Officially cancelled. Parenthood: Could go either way. A safe bet. Parks and Recreation: Unofficially renewed for Season 7 Revolution: Could go either way Sean Saves the World: Officially cancelled. The CW Supernatural: Officially renewed Arrow: Officially renewed Beauty and the Beast: A long-shot The Carrie Diaries: A long-shot Hart of Dixie: A long-shot Nikita: Officially cancelled; final season premiered Nov. 22 Supernatural: A sure thing. Officially renewed The Originals: Officially renewed Reign: Officially renewed The Tomorrow People: Could go either way The Vampire Diaries: Officially renewed Beauty and the Beast: certain to be cancelled