ЛЕЛЕ ОВА Е СТВАРНО КАТАСТРОФА БАШ СЕГА ГЛЕДАВ НА ВЕСТИ ГИ УКУНАЛЕ СТУДЕНТСКИТЕ КРЕДИТИ. ОВА СТВАРНО НЕМА СМИСЛА ПА НА НЕКОИ СТУДЕНТИ ТИЕ ПАРИ СТВАРНО ИM ЗНАЧАТ ЗА ПРОДОЛЖУАЊЕ НА СТУДИИТЕ.
УКИНАТИ СТУДЕНТСКИТЕ КРЕДИТИ Да преска прочитав за тоа,навистина не е фер.Има деца кои имаат потенцијал да постигнат поголем успех и постигнуваат,а нестојат добро финансиски....кредитот добро би се нашол.
Абе ова врска нема за студентите се нема пари а за сопменици се има ц ц ц цц катастрофа прво ги укинаа ваучерите за компјутери а тоа беше четири годишен проект а сега и кредитите абе луда работа пари немла државата а и кредитите никој не ги вракал па нека најдат некое решение за вракање на кредитите а не да ги укинат на некои студенти стварно тие малку пари многу и значат.
Јас кога бев студентка земав кредит , ама од каде да го вракам кога не сум вработена , а има три години откако дипломирав , не сум само јас повекето се такви. Да се вработевме веднаш, а не да чекаме по партиска линија , радо би го вратила. плус треба да не се плака партиципација во државна квота, како крадат сушат , срамота за владата !!!!
Знам дека Централна кооперативна банка и Охридска банка имаа такви кредити. Побарај по веб страните на банките, сигурно ќе најдеш