Украдена љубов (Lo que la vida me robo) [МТМ]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од ludoto19, 3 февруари 2015.

1. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Еве ти ја песнава

На N.Kety му/ѝ се допаѓа ова.
  2. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Ааа, зошто почнаа од повторно да ја даваат? Смешки.. не е една од оние серии каде што константно се повторуваат работите и ако не ја гледаш секоја епизода ќе се збуниш скроз.. Инаку баш ми е релаксирачка, типично мексиканска, заплети, расплети, заплети..:D

3. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Маратон има на репризи на епизодите во ноќните часови, инаку си продолжува.

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  4. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    се уплашив, јас обично навечер репризата ја гледав и гледам вчера прва епизода, упс.. збунка :D

5. ArmaniCode

ArmaniCode Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2015
    Пораки:
    323
    Допаѓања:
    1.163
    Pocnav da ja gledam ovaa strija na YouTube gi ima site epizodi I ne znam dali ste ja gledale Amor Real, no istata sodrzina ja imaat dvata filma, so ednstvenata razlika sto vo ovaa dejstvoto se odviva so segasno vreme, moderna e, a drugata e vo staro vreme kade zenite nosat samo fustani, I se vozat vo kojnski kocii. No sepak e interesna i relaksiracka.

6. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    214
    ja bidejki ne mozam da izdrzam sto ke se sluci ponataka ja gledam dailymotion so srpski prevod do 46 epizoda sum :D

7. Orianna

Orianna Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2015
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    66

На Victorian и dragan4eDR им се допаѓа ова.
  8. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    jas ja izgledav celata,mi se dopadna vo globala,samo ke kazam,krajot e razocaruvacki glup.

9. an4ii

an4ii Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    441
    ја имам изгледано серијава цела . крајот малце е тажен а инаку у глобала интересна е серијава.

10. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    214
    aj kazete sto ke bide ponataka :D bas me interesira ja na net koga mozam ja gledam deka nemam bas mnogu vreme a na tv terminite ne mi se sovpagaat togas sum na faks

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  11. an4ii

an4ii Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    441

Па Монсерат ќе се заљуби во Алехандро ќе остане бремена но кога ќе се случи тоа Алехандро ќе дознае дека Хосе Луис бил на имотот и ќе ја избрка Монсе и нема да го признава бебето. После од коа ќе се породи ќе му однесе днк со кој ќе докаже дека е негово и ќе се смират. Во меѓу време Хосе Луис ќе се ожени со Анхелика која благодарение на нејзината кума ќе го ослободат хосе луис и ќе може да се врати во градот.Анхелика умира, Хосе луис им помага на Мосне и Алехандро. Мислам дека алехандро ќе го гонат бидејќи треба да оди во затвор ама не ми текнува за што и затоа ќе сака да избега заедно со монсе и хосе луси им помага ама монсе не успева да стаса бидејќи Марија ја ранува и алехандро сам заминува со надија и виктор . Во меѓу време на Алекхандро му кажуваат дека монсе е мртва. После тоа знам дека Алехандро ќе има авионска несреќа заедно со Виктор и Надија во која сите ќе мислат дека Алехандро е мртов т.е дека сите се мртви.Надја и виктор имаат ќерка но надја останува слепа
    Потоа поминуваат 6 години : . Димитор се менува живее заедно со Монсе се заљубува во Хосефина но бракот им е неуспешен таа го остава. По некое време димитор се заљубува во Моника, која потоа умира. А хосефина се враќа и треба знам да се омажи со Адолфо кој во меѓу време балгодарение на Педро Адолфо станува Алакран (убиец за кој никој не знае кој е но го знаат само како Алакран).Адолфо умира на крај . Димитро и Хосефина на крај пак се заедно. Се појавува ќерката на Грациела и Бенхамин којаГрациела успева да ја искористи за да го земата богатството на алехнадро .На крај кекаи се самоубива а грациела останува на улица како питачка. мислам дека Хосе Луис испага од затвор (само нз за што беше у затвор) а во меѓу време Алехандро е у кома во аргентина 6години. Додека хосе луси пробува да ја убдеи монсе да се омажи со него алехандро се буди од кома и на денот на свадбата на монс и хосе луис се враќа ама се крие бидејќи е бегалец. Монсе од коа ќе се врати од медениот месец дознава дека алехнадро е жив и пробува да избега со него но дознава дека е бремене од Хосе луис. Добива ќерка од хосе луис. На крај знам дека Хосе луис се враќа повторно во позитивна улога оставајќи ги алехандро и монсе да бидат среќни и на крај умира он спасувајќи го животот на ќерка му и на синот на Алехандро.

Модератор: Доколку откривате делови од содржината и крајот ставете ги во спојлер.

Последна измена: 23 март 2015
    На dragan4eDR му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Mala Hembra

Mala Hembra Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2015
    Пораки:
    302
    Допаѓања:
    477
    Прекрасна серија , се дивам на главната улога толку ја сакам прекраснаа ее Angelique е совршена во секој поглед .. посебно како ја глумеше Teresaa :l::l::D:D

На an4ii и dragan4eDR им се допаѓа ова.
  13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    Абе во колку игра од пон до петок?и викенд?Ја у 18 пуштам,нема

14. jok

jok Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    932
    Допаѓања:
    908
    Оригинален наслов : Lo que la vida me robó
    Телевизии кои ја прикажуваат : МТМ / Локални телевизии
    Термини на емитување : од понеделник до недела
    18.10 ( премиера ),
    20.30, 01.10 и 14.10 ( реприза )
    Продукција : Televisa, Мексико, 2013-2014
    Број на епизоди : 63 / 197

На dragan4eDR и ludoto19 им се допаѓа ова.
  15. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.468
    Допаѓања:
    33.841
    До која епизода се сега стигнати?
    не стасав да ја гледам ко шо треба серијава...

16. jok

jok Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    932
    Допаѓања:
    908
    Заврши серијата.

17. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.468
    Допаѓања:
    33.841
    Јаооооо...........ја најдов последната епизода ама без превод,линк од нешто ако може со превод последната епизода?