Ааа, зошто почнаа од повторно да ја даваат? Смешки.. не е една од оние серии каде што константно се повторуваат работите и ако не ја гледаш секоја епизода ќе се збуниш скроз.. Инаку баш ми е релаксирачка, типично мексиканска, заплети, расплети, заплети..
Pocnav da ja gledam ovaa strija na YouTube gi ima site epizodi I ne znam dali ste ja gledale Amor Real, no istata sodrzina ja imaat dvata filma, so ednstvenata razlika sto vo ovaa dejstvoto se odviva so segasno vreme, moderna e, a drugata e vo staro vreme kade zenite nosat samo fustani, I se vozat vo kojnski kocii. No sepak e interesna i relaksiracka.
ja bidejki ne mozam da izdrzam sto ke se sluci ponataka ja gledam dailymotion so srpski prevod do 46 epizoda sum
aj kazete sto ke bide ponataka bas me interesira ja na net koga mozam ja gledam deka nemam bas mnogu vreme a na tv terminite ne mi se sovpagaat togas sum na faks
Spoiler Па Монсерат ќе се заљуби во Алехандро ќе остане бремена но кога ќе се случи тоа Алехандро ќе дознае дека Хосе Луис бил на имотот и ќе ја избрка Монсе и нема да го признава бебето. После од коа ќе се породи ќе му однесе днк со кој ќе докаже дека е негово и ќе се смират. Во меѓу време Хосе Луис ќе се ожени со Анхелика која благодарение на нејзината кума ќе го ослободат хосе луис и ќе може да се врати во градот.Анхелика умира, Хосе луис им помага на Мосне и Алехандро. Мислам дека алехандро ќе го гонат бидејќи треба да оди во затвор ама не ми текнува за што и затоа ќе сака да избега заедно со монсе и хосе луси им помага ама монсе не успева да стаса бидејќи Марија ја ранува и алехандро сам заминува со надија и виктор . Во меѓу време на Алекхандро му кажуваат дека монсе е мртва. После тоа знам дека Алехандро ќе има авионска несреќа заедно со Виктор и Надија во која сите ќе мислат дека Алехандро е мртов т.е дека сите се мртви.Надја и виктор имаат ќерка но надја останува слепа Потоа поминуваат 6 години : . Димитор се менува живее заедно со Монсе се заљубува во Хосефина но бракот им е неуспешен таа го остава. По некое време димитор се заљубува во Моника, која потоа умира. А хосефина се враќа и треба знам да се омажи со Адолфо кој во меѓу време балгодарение на Педро Адолфо станува Алакран (убиец за кој никој не знае кој е но го знаат само како Алакран).Адолфо умира на крај . Димитро и Хосефина на крај пак се заедно. Се појавува ќерката на Грациела и Бенхамин којаГрациела успева да ја искористи за да го земата богатството на алехнадро .На крај кекаи се самоубива а грациела останува на улица како питачка. мислам дека Хосе Луис испага од затвор (само нз за што беше у затвор) а во меѓу време Алехандро е у кома во аргентина 6години. Додека хосе луси пробува да ја убдеи монсе да се омажи со него алехандро се буди од кома и на денот на свадбата на монс и хосе луис се враќа ама се крие бидејќи е бегалец. Монсе од коа ќе се врати од медениот месец дознава дека алехнадро е жив и пробува да избега со него но дознава дека е бремене од Хосе луис. Добива ќерка од хосе луис. На крај знам дека Хосе луис се враќа повторно во позитивна улога оставајќи ги алехандро и монсе да бидат среќни и на крај умира он спасувајќи го животот на ќерка му и на синот на Алехандро. Модератор: Доколку откривате делови од содржината и крајот ставете ги во спојлер.
Прекрасна серија , се дивам на главната улога толку ја сакам прекраснаа ее Angelique е совршена во секој поглед .. посебно како ја глумеше Teresaa
Оригинален наслов : Lo que la vida me robó Телевизии кои ја прикажуваат : МТМ / Локални телевизии Термини на емитување : од понеделник до недела 18.10 ( премиера ), 20.30, 01.10 и 14.10 ( реприза ) Продукција : Televisa, Мексико, 2013-2014 Број на епизоди : 63 / 197
Јаооооо...........ја најдов последната епизода ама без превод,линк од нешто ако може со превод последната епизода?