^ Спојлер: Спојер Ефсун и Арда многу ќе се засакаат,воошто нема да го интересира Зејнеп,а сега ја сака ептен ќе бидат слатки со Ефсун
Спојлер: Спојлери Да,ептен и мене не ми се веруваше. Ќе остане трудна ама поради Бакар во несреќа ќе го изгуби бебето и нема да може да има деца. Зејнеп ќе искочи ќерка на Султан дека е ама и двете не знаат тоа е тајната.Ништо,ќе се обиде Зејнеп да се меша ама џабе. Арда ептен затрескан у Ефсун ќе е ))
Мамааа миаааа чудесиии. Многу ми падна жал за Ефсун , а оваа Бахар ми е глупав лик , незнае да глуми нема никаква харизма женава , многу вештачки лик
Жени ја знаете песната што одеше во позадина кога Зејнеп сакаше дa се самоубие во морето? Многу ми беше убава и жална,многу ги сакам турските балади и си разбирам по некој збор
Оваа да не е? Ако не е оваа побарај низ другите песни на пејачов, скоро сите песни во филмов се од него и од Göksel.
Илијас и Нуран се биолошките родители на Ефсун., а биолошкиот татко на Зејнеб ќе се појави во последните епизоди
Страшно ме интересира кој е онај Кенан и што и бил во минатото на Хулија и што ќе бара сега од неа? А и зошто ќе се обиде да му направи нешто на Мехмет Емир во болница??? Леле серијава станува многу језива само смрт и закопувачки има... Ми падна некако жал за Салих,претераа со уцени и алчност за пари да,ама не заслужи онаква језива смрт...
Абе убаво пиша некој погоре, требаше серијава да заврши кога се дозна чија ќерка е Бахар, сега ја извртеа ептен... Им треба да прават еден куп сезони... секоја полоша од претходната...
Даа и тоа многу само немој дa бидиш лоша како претходниот пат што ми рече,не кажувам оти од радозналост и спојлер ќе отвориш абе се што знаеш сакам да ми раскажеш