Спојлер Кенан и Хулија во минатото биле заљубени но Меџмет не дозволил да се заедно некако се разделиле и Хулија се омажила со другиот нејзин маж што и беше.Овојпат таа го побара Кенан за да и помогне да ги заплаши Ефсун Султан и Салих очајно бара начин да излезе од ситуација. Кенан ќе побара Хулија да спие со него , така мислам беше ... Салих нема да умре ќе го откопаат Ефсун и Султан тоа го направи Кенан за да ги заплаши и навистина ќе ги заплаши но за кратко. Хулија ќе се омажи за Кенан а тој ќе биде со неа само заради одмазда на целото семејство,ќе руши се пред него без мислост. Допрва следуваат многу заплети и многу жални моменти. Мехмед ќе се опорави од операцијата но нема да памети Фулија што му кажа за Арда некое време ќе биде како изгубен... Оваа ќе биде во наредните неколку епизоди ,ако нешто друго ве интересира прашајте @Rama се зезав само не бев лоша , знам дека неможе никој да издржи и да не прочита кога веќе е напишано признај
Не ми е догледана целата серија ,штом почнаа на канал5 да ја даваат прекратив а и онлајн цело време имаше безвеза снимки во последно време.
Ти спремај си вака долги спојлерчиња од време на време,хихих...знам дека се зезаше во принцип се трудам да не мислам за натамошното сценарио,ама ептен се навлечив на серијава,леле тешко мене Фала ти Вики
Повеќе не ви кажувам нема да ви е интересно за гледање. Само да ви кажам дека ќе има многу смешки со Ефсун Арда и Хулија
@Viktorijaaa5 Пак јас Ме интересира што има Кенан со Атеш,и зошто плачеше и тој за Дорук?? ми изгледа како да му е жал на тој психо,и затоа се збунив малце И уште,што ќе се случи со бебето на Фулија,и дали ќе остане таа со Мехмет Емир?? Толку
Спојлер Кенан има стари долгови кон семејството на Атеш од минатото,мислам дека и тој бил вмешан во убијството на родителите на Атеш.Кенан сака да се одмазди на сите од семејството Атахан и само зло ќе нанесува. Преку детето сака да го заплаши Атеш и се ќе излезе од надвор од контрола. Фулија ќе роди машко бебе но Кенан ќе открие една нејзина тајна и Мехмет ќе ја избрка,нема да се заедно.
ахаххахахха у синоќешната епизода цркнав од смеење, како им потпадна на арда и ефсун дека ке прават бебе, значи врвови
Спојлер: тајната на фулија детето на Фулија не е на Мехмет Емир,таа направи вештачко оплодување на Кипар
Оваа ненормалната Ефсун не знаеш дали те нервира или те тера да се смееш. Таков лик ретко се среќава.