Спојлер Е како така Мехмед ќе остане жив,кога нели беа гушнати со Хасрет кога се случи експлозијата,бродот цел се разнесе во воздух? Глупости,не им требаше ова во сценариото П.с а и не ми се чека до наредната епизода,ќе ми каже некој која е таа жената што дојде кај Мехмед на врата за помош,што сака од него?
Спојлер Хулија ќе го запали конакот. Ефсун ќе го земе детето на Бахар , а нејзиното ќе го изгуби т.е ќе ја удри кола. Бахар ќе оди у затвор ,зошто ќе пука во зајко килер )) Др не ми текнува ...
Спојлер Ефсун ќе има дете од Арда ,кое ќе го изгуби обидувајќи се да избега со Бахар да не ја уапсат,но Бахар ќе се противи и Ефсун ќе ја удри кола. Бахар ќе остане бремена од Атеш ама ќе биде во затвор и кога ќе се породи ,Ефсун ќе плати на една од сестрите во болницата да и го дадат бебето на неа ,а Бахар че знае дека е мртво .Јас го гледав на јутуб ,сите сезони ама без превод Модератор: Ставајте во спојлер содржина што се уште не е прикажана.
Eee mizi asan da ti baam,bi razmislila dali ke prodolzlam da go gledam,prethodnata sezona msm podobra bese
Lele site dobri ubavi gi potepaa aman ...i koj ke ostane nakraj samo mrtvana bahar,ates dosadana i ludana efsun
Pa i efsun go prave int filmot potocno nasava efsun ,ama nema smisla uste poveke da go pletkaat,vrti suci tuka pa tuka dosaden ke stane,svinski creva go naptavija
И сега што ќе биде? Мехмед ќе ја засака оваа што му ја пушти Кенан или не? Ајде пуцајте бе разкажете нешто повеќе во спојлер,за нас вака љубопитните
Спојлер па да ќе ја засака и ќе се ожени со неа при крајот на сезоната (зошто не ми е јасно уште колку ќе има гледам снимаат уште епизоди хахахах), што те друго интересира слободно прашај
Кога Султан ке дознае дека зејнеп и е керка ? Дали фулија ке дознае што прави кенан ? И што ке се случи со Хулија и детето ? И како ке се спаси Арда и компанија од убиството што го стори арда ?
Ехее абе цел филм сакаш да го знаеш наеднаш Има уште 3-4 епизоди кои ми се гледани и едвај чекам да поминат па да гледам и јас па и да се распрашувам овде Прекинав да гледам онлајн кога видов дека на канал5 почнаа пак да ја даваат. Не ми е досаден филмот баш напротив интересен затоа штл во секоја епизода се случува нешто ново. Оваа што ја синхронизира Ефсун алал да и е,и на турски е истата дека веќе гледано па знам дека не кратат и не додаваат превод туку кажуваат баш како што е
Спојлер па кај и да е ќе дознае,нема да биде многу далеку според тоа што видов до кај се стигнати, Фулија дури при крајот ќе дознае за се што правел и Кенан и мајка и и поради тоа ќе го запали конакот а во него ќе бидат и Мехмет Емир и оваа што ќе му биде жена. Фулија ќе се обиде да ја отруе Хулија но нема да успее и со детето ќе заминат за Америка (тие епизоди ќе бидат доста интересни бидејќи Хулија на кратко ќе ја изгуби меморијата и ќе биде доста интересна), а за Арда, па нели еден се пријави дека го извршил тој убиството и до крајот некако нема да имаат проблеми околу тоа тоа е тоа
@kikitta фала ти на одговорот! Спојлер: Спојлер Чекај сега ме збуни малку како тоа мајка и на Фулија правела нешто со Кенан? Ок Мехмед ќе ја засака оваа лепотицава,ама таа ќе го засака или не? Оти сега соработува со Кенан.. . со Исмаил што ќе се случи?
Спојлер моја грешка мислев на Хулија.. хахха... да и лепотицата ќе го засака според тоа како се однесуваше, но сепак мене не ме убеди толку дека навистина го засакала... сепак мое мислење...... а Исмаил ќе го убијат но во несреќен случај бидејќи Кенан ќе порача да ја убијат Ефсун но овој ќе се испречи пред неа