Украден живот (Канал5)

Discussion in 'Серии и емисии' started by darkmoon186, Dec 29, 2015.

1. malecko5

malecko5 Популарен член

Зошто порано Мехмет Емир и Мајка му го избркале Кенан и го разделиле од Хулија?

2. Iuvenes

Iuvenes Активен член

Мислам дека причината некој да не го сака Кенан за зет е многу очигледна.
    Човекот е тежок психопат, убива мали деца без око да му трепне а и очигледно негативно влијание има врз Хулија не дека таа е ангел но ја врти на малиот прст до тој степен што ја запостави и ќерка си.
    Почнав да ја гледам серијата на нет затоа што не можам да ги поднесам
    македонските разлигавени Бахар и Атеш толку ми се одвратни (Љубов... многу ми фалиш, многу те сакам, и јас те сакам, не можам без тебе) [​IMG]а на турски не се толку многу, толку за нив....
    мене ме интересираат Арда и Ефсун за нив гледам. таков неочекуван пар :o
    едно време мислев дека Арда ми е допар пар со оваа Зејнеп ама се случи што се случи и не е тоа тоа
    ама со Ефсун овој станал пресладок, што вели Ефсун ги надминал и бајките и не престанува да изненади.
    Човекот почнал да биде регуларен во маалото, бакнува рака на ‘‘татко илијас‘‘ и купува облека, и купува кола, ги става сиромашните деца во новата кола со тој ангел израз на лицето, пресладок е кога ја гледа Ефсун како дрнда без престан, уште посладок е кога и кажува на Ефсун да го бакне а таа: Е немој сега не ми прави така.... а тој разочаран си седи на столчето и ќути.:inlove:
    Што се случува со овој лик??? Пресврт 360 степени

[​IMG] [​IMG]

3. Melani4eto

Melani4eto Активен член

4. teffi.tkm

teffi.tkm Истакнат член

Стварно ли Мехмет спиел со некоја или местенка е ако сака нека објасни некој како што зш не сум гледала позз...

5. Ketchup

Ketchup

Кенан му ја намести.

Имам обврски да средам, покани за гости, маникени... хахахаха врвна ми е Ефсун :rofl:

Gosh likes this.
  6. Freja.Stella

Freja.Stella Истакнат член

Нели Ефсун добра стана сега зошто ќе и го земе детето на Бахар?

7. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Оваа Ефсун значи ХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХА серијава ми е врвна луѓе.Само Бахар и Атех многу се лигават ми здосадија веќе/

SnowWhite8 and Iuvenes like this.
  8. biGirl

biGirl Истакнат член

Se oni najpametni najzaljubeni najnapateni -.-

SnowWhite8, Iuvenes and Feminka22 like this.
  9. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Bahar kolku si gi ima krenato akciite.Mrzam takvi likovi.Ok postena e ok povredena e ama mnogu e dosadna kako lik.Sega Efsun mi e pointeresna.Bar pravi nesto ovaa Bahar ili se kara so nekoj ili trca po nekoj.

10. Iuvenes

Iuvenes Активен член

Ја следам серијата на нет и морам да кажам колку овој Мехмет Емир е една одвратна покварена и лицемерна особа. Демек тој многу ја сакал Хасрет и многу пател за неа во младоста како што видовме а баксузот не можел да биде со неа и во постарите години и очекував сега кога она е мртва тој би требало да биде и во депресија, сепак нели таа е љубовта на неговиот живот 20 и кусур години а тој се загледал во девојка што може ќерка да му биде и како еден пубертетлија се замислува таму и глуми нешто со таа одвратна Џемре :puke: а и самата Фулија му го плесна истото в лице. Колку малку време помина од смртта на Хасрет а тој почнал да се занесува по млади девојки и му ја затвори устата проклетиот не можеше ништо да каже во своја одбрана.
    Уште една личност која никако не можам да ја поднесам е тој одвратен Атеш!
    Леле како само ме нервира, тој може ‘‘совршениот‘‘ да фрла луѓе од покриви и ниту една изјава да даде во полиција а уште помалку да оди во затвор а после ќе држи говори дали Ефсун заслужувала да си ја плати казната затоа што направила измама. Г-динот адвокат мисли дека е над сите и само тој заслужува да ја превземе правдата во свои раце.
    (иако е во право што бара одмазда за Дорук ама со своите постапки ептен ме вади од такт а да не зборам како ме иритира кога е со Бахар а бе мислиш тие двајца злато серат.... лигави едни)(n)

Исмаил...многу ми е жал за него едно време многу ми беа слатки со Ефсун ама знаев дека нема да издржат долго затоа што е полицаец. Иако сега уживам во сцените со Ефсун и Арда истовремено многу ми е жал за Исмаил како лик е одличен единствена маана е што се дружи со Атеш :headbang:

Еве го ‘‘златниот пар‘‘ |( зарем има некој кој ја гледа серијата ради нив????????
    Еве јас за кого гледам
    simply adorable :inlove:

[​IMG] [​IMG]

SnowWhite8, Rama, referentka and 3 others like this.
  11. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Иако ќе има нови заплети во серијата мислам дека цело време ќе е интересна за гледање.Гледав на инстаграм кратки видеа и слики што ќе следува,и навистина примамливо изгледа...
    Тогаш Атеш нема да не нервира затоа што верувам на сите ќе ни биде симпатија :D поубав и од Арда...

12. biGirl

biGirl Истакнат член

Aj luge spojlate malce poveke :P

13. biGirl

biGirl Истакнат член

Kako da najdam na insta?

14. Tinushka

Tinushka Популарен член

Ceren Moray лајкни на фб стават инсерти од најновите епизоди ,моментално има од 104та

biGirl likes this.
  15. Barbica

Barbica Популарен член

16. tamarce<3

tamarce<3 Нов член

Ефсун е многу добра но кога Бахар ќе пука кон Кенан, Ефсун ќе сака да и помогне и ќе побегнат. Полицијата цело време ќе биде во потрага по Бахар, и на крајот ќе ја пронајдат. Но, Ефсун нема да сака Бахар да се предаде и сака да ја спаси. Но, Бахар ја турна на Ефсун и се упати кон полицијата и во тој момент на Ефсун ја удри кола. Ефсун ќе го изгуби детето и ќе и речат дека повеќе нема да може да биде мајка. А додека беа во бегство Бахар ја натера Ефсун да и вети дека кога ќе оди во затвор, Ефсун да ја порасне нејзината ќерка. Кога ќе се породи Бахар, Бахар и рече дека Атеш е тука и дека тој ќе се грижи за нивната ќерка. Ефсун нема да сака да и го земе детето, но Султан ќе и го сврти умот и ќе плати една жена да и рече на Бахар дека нејзиното дете е мртво. И така Ефусн ќе ја порасне ќерката на Бахар која ќе се вика Нуран :)

Acka22 and Freja.Stella like this.
  17. tamarce<3

tamarce<3 Нов член

леле душички се само заради нив ја гледам серијава <3

Iuvenes likes this.
  18. larrachi

larrachi Истакнат член

Ефсунка ми е многу јака, на почетокот ме нервираше зошто беше многу лоша и идиотка спрема Бахар, ама е ѕверка. Малку ме нервира како ја зборуваат ама е интересна. На моменти е многу убава, а некогаш е грдичка, ама во секој случај е добра актерка.
    Бахар ми е онака мила, ама ме нервира малце е глупа и многу ко старомодна е.

Прочепкав на нет и видов дека има 3 сезони, кај нас е 2рата, а 3тата уште им се снима.
    Знам само дека Муге и Џемал ќе се заљубат и ќе се заедно, друго ако знае некоја нека каже. Ме интересира многу дали и како ќе се откријат сите злосторства на Ефсун, Султан, Илијас, Салих...

Мариаа. likes this.
  19. tamarce<3

tamarce<3 Нов член

Има неверојатен талент и многу ми е убава :)

20. Rama

Rama Форумски идол

Осеќав дека ќе се заљубат Муге и Џемал,душички се,нека видат и тие малку среќа.
    Леле оваа Зејнеб од такт ме вади,како им сврти грб на мајка и ,и на Џемал кој ја спаси од самоубиство,и срамот и чесноста и ги покри а како му врати таа него.Човекот колку ја сакаше не ја ни допре со прст иако се земаа. Исто веднаш ја остави и Мајка Ганимет и истрча по умот на Султан,сакала да биди богата и позната ,а уствари трча по Арда!
    За Бахар лигавицата и да не зборам,се нешто се дере,се прави одеднаш како да е дама некоја,најмногу ме изнервира што толку време му се лутеше на Илијаз,а одкако се скара со вистинскиот татко и текна за Илјаз и му дојде на врата!!
    Ефсун,Кенан и Хулија се закон ,но комент се со нивната иронија и сарказам :D

Иначе ептен се заразив со серијава а ? :D

Last edited: Oct 13, 2016
    tamarce<3 and Ketchup like this.