Добро сега овој стварно му е татко на Атеш или не? Со кој збореше и од каде тоа Кенан убиец на мајка му на Атеш? Нели го фатија тој што го најмила Едибе.. Ептен го испомешаа филмов
Штета за Кенан, толку добар и мил човек, све што сакаше е Хулија да ја направи среќна жена, се грижеше за своите деца, идеше на пикник со Ефсун, местеше жени на луѓе кој беа осамени, патуваше со деца низ градови, ги караше и откриваше лажливците и ги казнуваше злосторниците.... и што доби за возврат, плукање, пцуење, тепање, заканување, све лошо. Затоа не вреди да си добар
http://exclusive.mk/News.aspx?IdNews=8840 знаевте ли женски за ова дека бахар и атеш и во приватниот живот биле заедно? незнаев јас хахах прекрасно <3 <3
никој ли нема да знае дека детето на бахар е кај есфун? и дали таа ќе остане во брак со арда? а атеш и бахар?
Никој не знае освен Султан и Арда. Иако Арда дозна многу подоцна тие се сè уште во брак и се сакаат. А Бахар и Атеш не се заедно во новата сезона.
Filmot mi e ziv primer deka ako nekoj loso te povredi ne treba da mu davas sansa da se popravi zatoa sto dest pati poloso ke ti vrati.
Затоа што Атеш ќе сака да ја заштити Бахар, дека секогаш кога била покрај него нешто и се случувало и ќе се обидува да го најде Кенан преку ќерќа му.