Filmov kaj mu go smenia terminot pola film davaat reklami , namesto da go zavrsat tie novi pocnuvaat i potoa mu go kratat vremeto i so ovaa sezonive ke zaboravi covek sto gledal ....
цела недела не сум го гледала , може да ми кажи некој до каде е ? последно гледав кога Атеш и Бахар се договараа преку трл. да избегаат во кипар , и влегоа бахар , ефсун и арда во автобусот и ги застана полиција ...
Zavrsi li sezonata?Leleee sea ke bide mutavo bez Efsun be..A kojznae dali voopsto ke ja pustat Drugata sezona na kanal5,samo tuku nekoi novi filmovi pustaat
Единствена турска сериja коja ja гледам/в. Слушнав т.е прочитав дека уште се снима 3та сезона, така да ние ке си причекаме. Ja гледав само заради Ефсун и свекрвчето, кои ме смееja eптен. Сега со 3 сезона коj знсе што ке биде, се надевам ке има уште смешки
Се навлеков на серијава Јас сум доста поназад со епизодите, некаде 20-тина имам изгледано, стигнав до крај на прва и почеток на втора сезона, кога Ефсун ја прекинува венчавката на Бахар и Атеш (ова според турските епизоди е крај на 1 и почеток на 2 сезона, овде кај нас не знам како ги крателе и спојувале) Нуран и Ефсун ме нервираа само во првите 3 епизоди, исто толку ми беше жал и за Бахар, после веќе се премислив. Многу е наивна, како е можно, дваесет години живеела со две змии, а не сфатила какви се. Да не и ги отвараше Атеш очите во врска со Ефсун, никогаш немаше да престане да и верува. Мислам, не дека ги оправдувам Нуран и Ефсун, ама, интересни ликови се Нуран криминален ум штета што не снимаат до крај со неа. До кај што стигнав, едино што ме разочара е појавувањето на Хасрет, некако глупо ми дојде да е жива. Плус, грда и антипатична жена е, спротивно од она што цело време го навестуваа за неа. Така бар ми се виде засега. Фулија е поубава, само џабе, кога не знаела да се постави. Хулја пироманката и синчето досега ми се најтапа. А јако би било да се случи на пример, старата Едибе како е парализирана, да разбере која му е ќерка на Мехмед Емир, ама да не може ништо да каже. Сеа чим ја завршив сезоната, размислувам да одморам некој ден пред да продолжам, ова е зараза жива. Шо ме тераше сапуници да фатам да гледам
Eheee ti si epten nazad,jakite epizodi se vo vtorata epizoda posebno so Efsun Hulija I Arda..kojznae koga ke pocne tretata sezona
Во Турција моментално оди 4-та сезона, ова Канал 5 што го давале последно е крајот на третата. Многу интересна серија, јас допрва ќе се изнагледам
На Ефсун и притекна да прекине контакт со Нуран. И вели, не можам повеќе, смачено ми е од твоите ДАЛАВЕРИ отсега таму во Гелинџик да си ги правиш И Нуран со speechless фацка, запрепастено ја напушта вилата хаха Ефсунче нема сцена без некој бисер.
Јас почнав да гледам онлајн каде што застанаа на сител. Дилмов ми е преубав сум кажала 100 пати ама ако. Серијата уште се снима и се објавуваат епизоди
Има снимено само 21 епизода од новата сезона и уште не им се исплаќа да ги откупат сал тие епизоди ќе чекаат уште А еве и нов најавуваат значи нема у скоро да биде