Од среда секој работен ден во 15 часот и 45 минути репризи на ланската 2 сезона во Македонија или 3 сезона во Турција
Jas ja izgledav do kraj na internet, ne mozev pojke da ja cekam na tv. Mnogu golema pauza imase, i mnogu reklami davat.
Филмо многу убав до последната епизода Последната епизода (мислам КРАЈОТ на епизодата) КАТАСТРОФА Толку убав филм со КАТАСТРОФА крај
И јас ја догледав серијата пред некој ден.Се согласувам дека крајот е катастрофа,нафрлани работи, набрзина,небитни сцени...некако последните неколку епизоди ми беа цели без врска како се да се повторуваше...
И јас се разочарав од последната епизода кога ја изгледав пред 2 месеци, ама сега кога размислувам подобро, и не е така лош крајот. Нели Ефсун Спојлер останува сама и плаќа за се што направи.
Омилена сцена во цела серија ми е кога Ефсун го изгреба автомобилот на Арда за да го намами да ја брка и да налетаат на човекот што го уби. Според мене серијата се упропасти кога се вљубија. Поинтересни беа претходно. И ми текнува на една досадна мачка во маалото која Ефсун си ја викаше Арда
jas na tv vejke 2 meseci nemam sednao da gledam serija.ne sum ni vo tek sto davaat ama ovaa mi se svide i nekako si ja zagleduvam na internet
Не ни очекував среќен крај за оваа серија. А и мене поубави ми се тие што завршуваат трагично, поавтентични се. Оти турските серии се тмурни, оддаваат депресивно чувство и среќна завршница е некако вишок.
I jas se priklucuvam vo mislenjeto deka krajot bese katastrofalen. Vistina deka cela serija bese depresivna, ama krajot skroz me razocara. Poslednite epizodi se odolgovlekuvaa, pa se naednas se sluci. Nejasno ostana koj umre, koj prezivea, kako zavrsija likovite. Спојлер: Kraj Ocekuvav na kraj Bahar da se porodi i da umri, a decata da ostanat so Efsun. Zatoa sto taa bese bolna neli, i trebase da izbere dali da se lekuva ili da se porodi i na kraj dvete bea uspesni. Mi nemase smisla, bremena zena so hemoterapija i na kraj se da bide vo red. Ne posakuvav takov kraj, ama taka pretpostavuvav.