Значи она Бахар како ме нервира Премногу се преправа и глуми добра(разбирам улогата и е таква али она е претерано,не и стои според мене да глуми добра личност,многу навлегува во тоа),нејзиниот сакан конечно дозна кој се криви за смртта на неговите родители а таа се прај како добрата вила...Абе антипатична ми е (за убава,убава си е) ама до толку лигавење.. Ефсун е барем интересна...секогаш ме засмејува и таа не е во толку лошо светло прикажана...имаше доста ситоации каде Ефсун ја спасува Бахар од нешто! Бахар ми стана одвратна кога на Атеш му се лигавеше за родителите,потоа кога ќе дознае дека Мехмед Емир и Хасрет се нејзини вистински родители,ќе глуми и ќе се преправа,а е добро запознаена со ситоацијата..
А зошто се скараа овој пат Бахар и Атеш и зошто Мехмет Емир на Атеш му рече да не си игра со чуствата на Бахар и Ефсун..Што направи Атеш?
Затоа што дознаа дека Атеш на почетокот и се додворувал на Ефсун и бил спремен да ја земе за жена за да им се одмазди на семејството Атахан
Dali sega vo ovie epizodi ke se doznae deka Bahar e kerka na Mehmet Emir i kako ke se doznae,koj ke kaze?
Серијaвa плaнирaм дa јa гледaм дoдекa Бaхaр не дoзнaе кoи се всушнoст нејзините вистински рoдители, иaкo веќе ми стaнa некaкo дoсaднa без Нурaн. Сигурнo и oвaa ќе имa некoј несреќен крaј чим уште се снимa пoсле дoзнaвaњетo нa вистинaтa.