Баш е интересна серијава.Ама судејќи по Канал 5 толку,нема новата сезона да ја дадат.Мене баш ме бендиса,за Турска серија е баш интересна
Султан ја дала својата ќерка на Нуран, но Илијас не ја прифатил па ја дал на старата Ганимет или како и да се викаше. Не му е ќерка.
Што ќе се случува понатаму со Бахар и Атеш?Таман се скрасија колку толку, ко во секоја серија мора нешто да искрсне. знае некој*?
Не почнав да ја гледам од почеток втора сезона и сега се ми е нејасно. Ај разјаснете ми од што е болен Мехмед Емир и дали ќе умре? Кои се оние што живеат со Зејнеб,цела куќа жени се,де стрино де тетко си викаат И за каква тајна цело време зборуваат Илијаз и таа старата ? Ааа да и онај келнерот во денешната епизода зошто рече онаа дебелката Музафер имала богатство ама и сама не знаела за тоа.
Јас тек сега почнав да го гледам филмов , инаку не гледав турски серии , оваа Ефсун ми е мн смешна , а оваа Бахар зш е олку злобна што ја пикна безмилосно взатвор .. Овој убавецов што се ожена со Ефсун како се вика?
Бахар не е воопшто злобна,само малку неприродно глуми. Тебе некој да ти земе нешто што е твое само за да си ја постигне целта и да те лажат толку години кои ти се родители убаво ќе ти биде? Ефсун уште пред да се пресели кај Мехмет Емир знаеше чија ќерка е Бахар и заедно со мајка и решиле да кажат дека таа му е ќерка само за да живеат богат живот. Плус тоа го лажела Атеш дека е бремена од него за да се ожени за неа,ама тоа веќе не е важно,бидејќи било во првата сезона. А Бахар после повеќе од 20 години дознала кои и се вистинските родители,дека со фалсификувани резултати Ефсун си ја постигнала целта. Така што Бахар воопшто не е злобна. Инаку тој што треба да се ожени за Ефсун се вика Арда.
Auuu ti mnogu si se soziveala so serijava hahahahaaaaa A na taa bahar koja i e vistinskata majka onaa plavana ili crnana ?