Ќе има и десетта сезона, по се' изгледа. Некаде прочитав дека од септември ќе се снима. https://www.monitor.bg/bg/a/view/otkradnat-jivot-shte-prodylji-v-sezon-10-203850
Hahah.. se salam.. jas i reprizite gi gledam, poveke bese i na moja smetka.. Epa vaka, Na Biljana ke i bide loso,ke ja gleda tatko i na eho, se ke bide vo red. Galja ke se vrati kaj Petre da specijalizira,toj sekako so rasireni race ke ja doceka, ke kaze deka bebeto pocinalo, na Violeta i na Biljana.( a toj znae deka e zivo i deka se vika Petar). Kalin ke se vrati na rabota. Genadiev stariot ke i rece na Krsteva da iscezni, da si zeme odmor,a taa ke odi pijana kaj Gjorgji,ke mu kaze za zamenata na bebinjata. Natalija ke ja vidi majka i kako izleguva od kancelarijata i nadvor ke doznae deka majka i e dr. Sofija ortoped sto ke pocne tamu da raboti, ke ja zapoznae i sestra i. Neznam dali propustiv nesto
Значи јас сум уште назад со епизодите што ги гледам на нет. Ама како што сум тргнала со ова темпо, ќе ве стигнам наскоро Само мене ли не ми одговараат како пар Александар и Билјана? Многу е крупна некако во споредба со него, и не ми се допаѓа како лик, многу е лигава некако. Сега сум до моментот кога Виолета ја известуваат дека ќе и' ја затворат лабораторијата. Некако почна да тоне женава... Петре изгледа успеа во одмаздата, факт е дека го потцени многу. Инаку ја сакам како лик многу. Наталија ми е досадна... стариот Генадиев па ми е апсолутно негативен лик и не гледам ништо добро кај него. Евгенија ми е симпатична иако некогаш претерува со обидите да биде спасител. Калин ми е многу поинтересен од Алекс. А да... Мазов и Хинова се цепки совршен пар.
На почеток Александар ми беше симпатичен сега флегматичен. Билјана ништо посебно,и мене не ми одговараат како пар,Александар и Наталија ми беа совршен пар Калин одвратен сега интересен лик. Наталија згодна,ама без харизма. Само мене ми се чини дека воопшто не се израдуваа Генадиеви за Александар? Ај на почеток шок,ама отпосле,како ништо да не им е. Многу емоции ми фалат во филмов,дали дека јас сум многу чивствителнамногу површни ми се некои моменти.
Povrsni se zasto krijat mnogu tajni, ke im se odmota klopceto. Site vo sebe se emotivci kolku i da se pravat silni... Eden po eden se izdavaat,sega Biljana dozna za Aleksandar,nema da izdrzi ke mu kaze. Mene Aleksandar mi e najcuden, so ogled deka e naj laden, ist kako tatko mu de! Kalin se poremeti skros, ne znae kade e i sto cuvstvuva, voopsto ne mi e ubav, no ima nekoja druga harizma. Biljana.... cudno" stvorenje" , so nikoj ne mi odgovara od serijata, a likot i e presmetan vo sekoja epizoda.
Јас во моментов сум до трета сезона. Многу, многу емотивни моменти има. Повеќето си ги откриваат своите вистински лица и длабоки карактери, како што кажа @Mami3. Спојлер За Виолета ми е многу криво. Толку се промени таа жена. Остана сосема сама. А дефинитивно, стариот Генадиев ми е најнегативниот лик во цела серија.
Dva dena ja cekam vo 23 30 reprizata, smenile termin nema nikade od koga pocnuvaat. Nekoe info? Pa mi falat.Greotka sum
А бебето на Петре и Гале коа ќе го кажат - Пешко мил Јас го разбрав, сфатив и прифатив 'све' она што го направил проф Генадиев. Само не успеав да донесам одлука дали и јас ќе постапев како него, ако се најдев во иста ситуација, исто време, исто место. Иако различно е , зошто јас сум жена па не би можело и цела таа ситуација да биде иста. Ама не го кудам, како што не го ни оправдувам. Одлука донесена во момент на слабост и очај не може да е вистинска одлука. Но? Како ќе знаеме дали сме ја донеле вистинската одлука ако не увидеме дека сме 'погрешиле'
Од почеток сите ликови се претставени некако, ама во подоцнежните сезони им ги менуваат карактерите. Генадиев остана ист.Ладен и ретко покажува чувства.Како да нема слух за тоа што го стори.До неговата смрт, нема да покаже некаков посебен интерес за разврска. Жени, од почеток стабилна и посветена, подоцна залудена за на крај кога ќе остане сама да биде релаксирана. Калин, од почеток заљубен и мирен, па мрднат, па на крај крајно смирен и вољен за брачен живот. Александар инертен е цела серија.Нема жар глумецот.Секси е, има нешто што мами кај него, ама во суштина освен работа нешто посебно не се интересира.Дури и кога ќе стане разврската, тој нај.малку од сите ќе ррагира. Омилена ми е Катја Крстева , Мазов и Хинова и Камбуров (па колку и негативност да содржи).
Cudno e sto sekogas Aleksandar i Genadiev zboruvaat indirektno za sluckata i baraat sovet za slicna situacija koja so zborovi se objasnuva isto kako i izborot na Genadiev. No.. nikogas ne mu kazuva, samo go vlece nadole, a ladni se ko tus dvajcata... Besot isto go iskazuvaat! bubacki ne im se ramni! I love them!
Што ќе се случи со Генадиев? @referentka, пиши во спојлер Јас мислев само развод... но сега ова со смртта ме збуни. Инаку овие двајцата нови (Вера и Тасев) ми се досадни ликови. Ама може и за нив ќе го променам мислењето.
Мислам дека на крајот на оваа сезона Генадиев ќе умре. Спојлер: Генадиев На денот на свадбата на Калин и Наталија ќе направи сообраќајка.На многу оригинален начин е избедена таа сцена во серијата. ...со душа го чекам новиот директор.. Грд карактер е, ама е невидено секси.