Да да ... имале афера во минатото со мајка и... таа ќе почине на операција или пред да и направат и ќе остави писмо. Петар ќе го најде кога ќе го разрешат од директор.И тој незнае
Многу тажна љубовна приказна... јас плачев и после нив 7ма сезона неможев да ја гледам. Цела постава се смени
За жал нема долго да тераат Спојлер Ина ќе биде бремена од Борис, Фотев ќе дознае и ќе прави интриги. Ина ќе го изгуби бебето на крај на шеста сезона. Фотев ќе ја лажира својата смрт и Ина ќе го добие неговото наследство, па во седма сезона ќе создаде своја приватна болница. Фотев ќе се појави пак, нема да ја остави на мир до крај и Ина ќе се самоубие.
Во почетокот Ина ми беше неомилен лик, сега некако се вклопи во друштвото. Фотев прикажан е како тежок мафијаш, насетува за Ина дека има врска, ама не реагира. Очекував Борис да го избрка или да го малтретира.
Ина на почетокот се претставува како ладна и бесчувствителна, ама е тотална спротивност од тоа Борис ќе ги извади на површина сите нејзини добри страни. Мене и двајцата ми се симпатични и штета што така лошо ќе заврши нивната приказна. А Фотев насетува се', само што ги остава да види до каде ќе тераат.
Леле одвратен е Ич не ми е интересна сезонава сега А Ина ептен ми е симпатична Тасев ноуууу Ниеден маж не ми е убав , еден да беше бе А сестрава Магде ми е оригинал трачарка -Македонче , ма оригинал
@eli25 за мажите се согласувам... само Калин ми е исклучок. Не е убав, но е харизматичен. А Ина е бонбонче Од оваа сезона омилена ми е призказната со Лора, Мазов и бебето. Инаку јас ја изгледав серијава до крај на 10 сезона, на нет... Сега од време на време гледам и на тв и се потсетувам на стариве епизоди
Спојлер Знае т. е. претпоставува дека има нешто, ама не знае дека е со Боби. Најстрашното ќе биде кога Ина ќе забремени. Фотев случајно ќе дознае дека е бремена, сестрата Магда ќе ја издаде несакајќи, мислејќи дека детето е од Фотев. Тој ќе ја тера да абортира, но Боби ќе ја спречи... Фотев ќе го уапсат поради финансиски измами. Така некако ќе заврши сезоната, навидум со среќен крај.