Уморни ли сте од секојдневието?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Verdi, 11 август 2018.

1. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    1.026
    Допаѓања:
    3.571
    Од дечко ми не.
    Работата си ја обожавам, обожавам нови лица и нови предизвици, да помагам на жени.
    Благодарна сум на секој нов ден на и на тоа што го имам, колку толку ама барем е мое
    .
    Можат психички да ме изморат само негативни, лицемерни, завидливи луѓе но само ако си дозволам, а обично бегам од такво опркужување така да..не се давам и станувам се појака.

Секој нов ден е шанса за доградување на сопствената личност и карактер.

На Dust, Rama и toogood им се допаѓа ова.
  2. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.845
    Допаѓања:
    173.320
    Во последно време уморна сум и од што дишам.. ама не се давам..
    Само тој не ме уморува, баш напротив, ме релаксира... да не е тој не знам ден за ден како ќе ги истуркам..

На M&M и Rama им се допаѓа ова.
  3. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.747
    Допаѓања:
    98.828
    ХРОНИЧНО сум уморна од околината. Дома не ме фаќа депресија, ама кога ќе излезам, загарантирано.

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  4. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.151
    Допаѓања:
    221.712
    Интересна тема.
    Јас по принцип сум човек што е уморен да живее во се едно исто по се едно исто и да тоне у меланхолија.
    Не знам нормално ли е или не ама уживам да патувам, патувам многу често и уживам у истото, уопште не ме заморува било каков пат туку влечам максимумот и учам од истото многу.
    Па дури и се имам селено повеќе пати под цена на секојдневието и учење одење унапредување напред
    Секојдневието и монотонијата е ужасна работа и рѓава досадна за разлика од желбата првин па после и обидот да направиш нешто повеќе од себе си ако не си задоволен од досегашното и тонеш од монотонија и меланхолија во тебе.
    Живи луѓе.. се едно исто не е во ред а и не се живее по шаблони и теркови затоа на човек му треба патување почесто, излагање од комфорот и истражување гледање и учење на нови работи и враќање дома у секојдневието на крај само што тогаш нема да ти е монотоно и секојдневно оти си отишол си прошетал си наполнил батерии и мозок
    Верувам дека седењето во иста канцеларија и во ист дом работење по цел живот едно исто е крајно досадно. Верувам и не сакам да знам како е.

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.398
    Некои периоди да, некои пак уживам во секојдневието и истите секојдневни обврски. Зависи кога како. :?:

На Cherryblossom9 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Limpan

Limpan Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2020
    Пораки:
    1.156
    Допаѓања:
    3.812
    Уморна сум од околината.