Од дечко ми не. Работата си ја обожавам, обожавам нови лица и нови предизвици, да помагам на жени. Благодарна сум на секој нов ден на и на тоа што го имам, колку толку ама барем е мое . Можат психички да ме изморат само негативни, лицемерни, завидливи луѓе но само ако си дозволам, а обично бегам од такво опркужување така да..не се давам и станувам се појака. Секој нов ден е шанса за доградување на сопствената личност и карактер.
Во последно време уморна сум и од што дишам.. ама не се давам.. Само тој не ме уморува, баш напротив, ме релаксира... да не е тој не знам ден за ден како ќе ги истуркам..
Интересна тема. Јас по принцип сум човек што е уморен да живее во се едно исто по се едно исто и да тоне у меланхолија. Не знам нормално ли е или не ама уживам да патувам, патувам многу често и уживам у истото, уопште не ме заморува било каков пат туку влечам максимумот и учам од истото многу. Па дури и се имам селено повеќе пати под цена на секојдневието и учење одење унапредување напред Секојдневието и монотонијата е ужасна работа и рѓава досадна за разлика од желбата првин па после и обидот да направиш нешто повеќе од себе си ако не си задоволен од досегашното и тонеш од монотонија и меланхолија во тебе. Живи луѓе.. се едно исто не е во ред а и не се живее по шаблони и теркови затоа на човек му треба патување почесто, излагање од комфорот и истражување гледање и учење на нови работи и враќање дома у секојдневието на крај само што тогаш нема да ти е монотоно и секојдневно оти си отишол си прошетал си наполнил батерии и мозок Верувам дека седењето во иста канцеларија и во ист дом работење по цел живот едно исто е крајно досадно. Верувам и не сакам да знам како е.