Здраво девојки има ли некоја што ќе биде сега трета година на бизнис логистика во Скопје да се консултираме за изборниве предмети или некоја постара колешка да даде некој совет околу нив. Јас банкарство ќе земам сигурно али за другиве се мислам незнам ни кој предава ни ништо па ако имате некоја информација споделете
За упис на непарен семестар ова ли треба? 1. партиципација-6125 ----723012 2. материјални трошоци- цена? ----723019 3. спортски акттивности-390 ---- 4. студенттски правобранител и парламент - 210 ---- 5. АТ -100 6. упис на семестар цена? 500/200? шифра? 7. надомест на книжен фонд- 300 ? 8. информ. активности-760 ----шифра? 9. Заверка на семестар треба ли? Зошто икса 760 + 1300 има на страната? зошто се тие 1300? кажете ми што и колку треба да уплатам...
Девојки јас сум запишана на угд на општа медицина во прв уписен рок. Уплатив партиципацијата и еден куп уплатници е сега ме интересира дали тоа е се, пришто на 15 ти можам да си идам слободно на факс или треба уште нешто + да се уплати. кисс
Продавам оригинал учебници за Eкономски факултет -основи на економија -основи на менаџмент Заинтересирани ЛП
Здраво пријатели.Јас сум нова членка на странава.Инаку студентка примена на студии на Бизнис Администрација на УГД во Скопје како вонредна.Да ве замолам кој е расположен и студира на истиот факултет нешто околу овој смер. Книги , професори , ваши искуства на што треба најмногу да се посвети внимание ( некој предмет , професор проблематичен ) . Се надевам во иднина и јас ке бидам од помош за некого Поздрав до сите активни учесници
На сликава ти пишува се. Во е индекс за парламентот и правобранител како и салата пишува, нема приходни шифри.
значи треба преку е-паќање да уплатам се и потоа само упис на семестар во тоа да изберам предмети или треба уште нешто некаде да кликам-извршувам?
Најверојатно треба да пополниш молба,која ќе ти ја дадат на студентски. Пиши им на маил,ќе ти одговорат најточно.
Девојки знаете ли кога се почнува со предавање и кога е академскиот час за студинтите од прва година, Има ли некое соопштение? На медицински факултет во Штип поточно.
И јас сакав тоа да ве прашам, каде се одржува академскиот час, дали сите бруцоши на едно место илии секој во својот факултет и од колку почнува академскиот час?
Дали имаше запишување на факултетот за образовни науки за наставнички (предучилишнаи одделенска настава) ???