Универзитет Гоце Делчев - Штип

Дискусија во 'Образование' започната од velesanka, 21 септември 2010.

1. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    во толку е за сите :)

http://www.ugd.edu.mk/index.php/mk/ugd/ ... -2014-2015

На Whitecloud95 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. valery15

valery15 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    128
    Знае некој каде се наоѓа мултимедијалниот центар во штип?

3. KatFem

KatFem Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2014
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    658
    Девојки знае ли некој кога треба да запишуваат семестар, пополнат индекс итн. тие што се примени од трет уписен рок?

4. st2007

st2007 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2014
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    798
    и јас сум вонредна студентка на истиот факултет, смер- банкарство, финансии и осигурување. Е сега сакав да прашам и ние ли треба да одиме како и редовните студенти во понеделник???

5. viki-dete

viki-dete Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    765
    Мултимедијалниот центар мислам дека е во склоп на Економскиот факултет.

6. Kataklinkers

Kataklinkers Популарен член

Се зачлени на:
    10 септември 2014
    Пораки:
    1.646
    Допаѓања:
    9.540
    Дали на некој во странство му е признаени дипломите од Информатика и Економски од УГД? Им пишува дека сите им се признаени ама некој да ми каже лично искуство.

7. valery15

valery15 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    128
    Да ми каже некој како да знам во која група сум. Даден е распоредот за факултетот за медицински науки е сега не знам во која група сум :@

На CrazyOne му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    На Економски факултет, кога ќе влезеш, ходникот лево, вратата од десно :)

9. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    Девојки вака сакав да ве прашам за уплаќање за 3 семестар електронски уплатив се освен една сметка а таа ја уплатив вчера (во сабота) а краен рок е недела(денес) па нема шанси да стигнат до денес ама парите се уплатени пред крајниот рок дали ке ми се важи уплатата?

10. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Девојки, да ве прашам , тие што лани сте биле 2ра година Бизнис логистика Скопје, да ми кажете како поминавте, како беа професорите конкретно за: управување со ризик, менаџмент на мали и средни претпријатија, англиски јазик, комерцијална логистика и фискален систем . Фала :*

11. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.824
    Допаѓања:
    5.092
    Запиша ли семестар електронски? Ако не си запишала и имаш пари на картичка земи уплати си електронски бидејќи мораш да запишеш семестар електронски. Ако запиша семестар без да ја имаш таа уплатница сигурно ти пишува дека си минус износот од таа уплатница во финансиски трансакции. Штом ќе легнат парите на сметка ќе се пополни тоа што ти пишува минус.

12. Marge

Marge Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    1.036
    Допаѓања:
    4.081
    Јас уплатив партиципација во четвртокот, но парите сеуште не ми се стигнати на е-индекс. Пробав да запишам семестар, но ми покажува дека не приходна шифра-партиципација, немам доволно пари.
    Дали има некој информација за продолжување не рокот за упис? Или некој случајно дали имал вакво искуство, па да ми каже што да направам ако не го продолжат рокот.

13. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Информација за продолжување на рокот за електронски упис на непарен семестар во учебна 2014/2015 година
    Се информираат сите студенти дека рокот за упис на непарен семестар во учебна 2014/2015 година е продолжен заклучно со 17.09.2014 година (среда), 23:59 часот.

Студентите од прв циклус на студии кои ги имаат положено сите испити предвидени со студиската програма и воедно имаат реализирано електронско пријавување на Завршен испит или Дипломски труд заклучно со 17.09.2014 година (23:59 часот), не треба да реализираат електронски упис на апсолвентски семестар во учебната 2014/2015 година. Во спротивен случај, неопходно е да се реализира електронски упис на апсолвентски семестар во учебна 2014/2015 година.

14. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Некој ? :?:

15. Whitecloud95

Whitecloud95 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    381
    зш не можам да си отворам е - индекс? од прееска пробувам, и ништо.. :o

16. Smile111

Smile111 Нов член

Се зачлени на:
    3 август 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Дали може да се симнуваат книгите од е-библиотека и како? Барам од прееска но не можам да се снајдам :?:

17. viki-dete

viki-dete Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    765
    Може, но најпрво треба да се најавеш.
    Доколку си прва година сега и доколку ви е средено се и можеш да влезеш на е-учење и е-пошта тогаш можеш и овде да се најавеш на истиот начин како и на горе спомнатите.

18. sweet-17

sweet-17 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2013
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    187
    Дечки сега го гледав овој е-индексот ии забелезав дека во предметите кај сто се Англиски јазик никаде го нема....Дали така треба да биде или има нешто проблем ??

19. valery15

valery15 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    128
    И јас не можам да се најавам. Пробував цел ден да се најавам на е индекс, е учење и е пошта ама не бидува :@

20. HardRock733

HardRock733 Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    2
    Од каде можеме да ги најдеме книгите освен од е-библиотека таму имам само една што ми треба а останатите ?? професорите ништо не кажуваат па ако некој знае нешто ве молам кажете ми и ако можете да ми објаснете како се симнува од е-библиотека ?